Menu
EUR
In verband met onze bedrijfsverhuizing zijn wij momenteel alleen per e-mail bereikbaar. Voor meer informatie > Klik hier

Artdelight Wandlampen en Verlichting

Artdelight Wandlampen staat er om bekend dat ze ontworpen zijn in stijlvolle, sfeervolle en strakke designs, waarbij de combinatie van trendy kleuren én hoogwaardige kwaliteitsmaterialen ideaal toe te passen zijn binnen je interieur!

Toon:
Artdelight Wandlamp Roulo 2 - Brons
Artdelight
Wandlamp Roulo 2 - Brons
€44,95 €37,15
 
Artdelight Wandlamp Plaster Rond - Wit
Artdelight
Wandlamp Plaster Rond - Wit
€41,95 €34,67
 
Artdelight Wandlamp Dante 2 - Brons
Artdelight
Wandlamp Dante 2 - Brons
€44,95 €37,15
 
Artdelight Wandlamp Brody 2 - Champagne
Artdelight
Wandlamp Brody 2 - Champagne
€144,95 €119,79
 
Artdelight Wandlamp Layers - Brons
Artdelight
Wandlamp Layers - Brons
€139,95 €115,66
 
Artdelight Wandlamp Gymm - Goud
Artdelight
Wandlamp Gymm - Goud
€44,95 €37,15
 
Artdelight Wandlamp Diaz L - Champagne
Artdelight
Wandlamp Diaz L - Champagne
€179,95 €148,72
 
Artdelight Wandlamp Gymm - Brons
Artdelight
Wandlamp Gymm - Brons
€44,95 €37,15
 
Artdelight Wandlamp Sharp - Zwart
Artdelight
Wandlamp Sharp - Zwart
€139,95 €115,66
 
Artdelight Wandlamp Roulo 2 - Wit
Artdelight
Wandlamp Roulo 2 - Wit
€39,95 €33,02
 
Artdelight Wandlamp Hudson - Brons
Artdelight
Wandlamp Hudson - Brons
€184,95 €152,85
 
Artdelight Wandlamp Brody 2 - Zwart
Artdelight
Wandlamp Brody 2 - Zwart
€124,95 €103,26
 
Artdelight Wandlamp Plaster Vierkant - Wit
Artdelight
Wandlamp Plaster Vierkant - Wit
€41,95 €34,67
 
Artdelight Wandlamp Roulo 1 - Brons
Artdelight
Wandlamp Roulo 1 - Brons
€34,95 €28,88
 
Artdelight Wandlamp Roulo 2 - Zwart
Artdelight
Wandlamp Roulo 2 - Zwart
€39,95 €33,02
 
Artdelight Wandlamp Diaz S - Brons
Artdelight
Wandlamp Diaz S - Brons
€139,95 €115,66
 
Artdelight Wandlamp Gymm - Zwart
Artdelight
Wandlamp Gymm - Zwart
€39,95 €33,02
 
Artdelight Wandlamp Brody 2 - Brons
Artdelight
Wandlamp Brody 2 - Brons
€144,95 €119,79
 
Artdelight Wandlamp Brody 2 - Wit
Artdelight
Wandlamp Brody 2 - Wit
€124,95 €103,26
 
Artdelight Wandlamp Dante 2 - Aluminium
Artdelight
Wandlamp Dante 2 - Aluminium
€39,95 €33,02
 
Artdelight Wandlamp Hudson - Antraciet
Artdelight
Wandlamp Hudson - Antraciet
€164,95 €136,32
 
Artdelight Wandlamp Brody 1 - Champagne
Artdelight
Wandlamp Brody 1 - Champagne
€121,95 €100,79
 
Artdelight Wandlamp Dajano - Goud
Artdelight
Wandlamp Dajano - Goud
€69,95 €57,81
 
Artdelight Wandlamp Diaz S - Champagne
Artdelight
Wandlamp Diaz S - Champagne
€139,95 €115,66
 
Toon 1 - 24 van 205
Artdelight Wandlampen en Verlichting

Artdelight Wandlampen

Artdelight Wandlampen staat er om bekend dat ze ontworpen zijn in stijlvolle, sfeervolle en strakke designs, waarbij de combinatie van trendy kleuren én hoogwaardige kwaliteitsmaterialen ideaal toe te passen zijn binnen je interieur! Zodra je een Wandlamp van Artdelight uit de verpakking haalt, ervaar je meteen hoe robuust en vooral kwalitatief goede Wandlamp je in handen hebt. In het assortiment Wandlampen van Artdelight komt kwaliteit samen met échte designelementen, waarbij de ontwerpers oog hebben gehad voor de hedendaagse trends. 

Binnen het gevarieerde assortiment Wandlampen van Artdelight vind je o.a. Artdelight Wandlampen voor Binnen, Artdelight Wandlampen voor Buiten, Artdelight Badkamer Wandlampen, Artdelight Wandlampen met LED en Artdelight Wandlampen met Dim to Warm. Bovendien heb je de keuze uit Kubus vormige Wandlampen, Rechthoekige Wandlampen en Ronde Wandlampen van Artdelight. En dat allemaal gepresenteerd in moderne basiskleuren zoals Zwart of Wit, of in het zeer sfeervolle en warme Brons of Goud. Kortom; Wie kiest voor een Wandlamp van Artdelight, brengt passie en sfeer binnen zijn of haar interieur!

Artdelight Wandlampen voor Binnen

Of je nu een modern, klassiek, landelijk of industrieel interieur hebt, met een Artdelight Wandlamp voor Binnen, kies je voor sfeervolle wandverlichting in de ruimte waar je de Wandlamp installeert. Voor wie op zoek is naar een Kubus vormige Wandlamp van Artdelight heeft keuze uit meerdere modellen, die allen verschillen in vorm en kleur. Zo heb je bijvoorbeeld de kubusvormige Artdelight Wandlamp Gymm, de rechthoekige Artdelight Wandlamp Dante en de rond gevormde Artdelight Wandlamp Roulo, die allen voorzien zijn van een G9 of GU10 fitting. Al deze Artdelight Wandlampen zijn te dimmen in combinatie met een dimbare lichtbron en een LED dimmer.

Zoek je voor in huis een Wandlamp met LED geïntegreerde lichtbron, dan zou je wellicht eens kunnen kijken naar de Artdelight Wandlamp Fulda, de Artdelight Wandlamp Mainz of de Artdelight Wandlamp Brody. Deze Wandlampen kenmerken zich in het feit dat ze allemaal voorzien zijn van geïntegreerde LED verlichting en vervaardigd zijn uit stevig en robuust staal. De Artdelight Wandlamp Fulda is een kubusvormige lamp met fraai afgewerkte ronde hoeken, waarvan de Artdelight Wandlamp Mainz de rechthoekige variant is. Daarentegen is de Artdelight Wandlamp Brody een rondvormig model, waarbij je de keuze hebt tussen een één lichts of een tweelichts variant.

Artdelight Wandlampen voor Buiten

Kwaliteit. Dat is wat er in ons opkomt als we kijken naar het assortiment Artdelight Wandlampen voor Buiten. Zodra je ervoor kiest om een Wandlamp te plaatsen aan de buitenmuur van je huis, aan de buitenzijde van je veranda of wellicht op het balkon, dan wil je niets liever dan betrouwbare weerbestendige verlichting. Alle beschikbare Artdelight Wandlampen voor Buiten beschikken over de juiste IP-waarden om de lamp zorgeloos en verantwoord te kunnen installeren.

Met een gevarieerd assortiment Wandlampen voor Buiten beschikt Artdelight over verschillende robuuste modellen waaronder de Artdelight Wandlamp Cube, de Artdelight Wandlamp Vegas, De Artdelight Wandlamp Box en de Artdelight Wandlamp Brody. De Wandlamp Cube is van deze vier modellen een kubusvormig model verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Voor wie liever kiest voor een rechthoekig model heeft bij de Wandlamp Vegas keuze uit een groot en een klein model, die beide in de kleuren Zwart, Wit en Aluminium verkrijgbaar zijn. De Artdelight Wandlamp Box is tevens een rechthoekig model, maar heeft als kenmerk dat het een zogeheten "plat" model is en zich dus vlak tegen de muur bevindt en daarmee een echte Design Wandlamp is. De Artdelight Wandlamp Brody daarentegen is een rondvormig model, waarbij de kleuren Zwart, Wit en Bruin een ideale mogelijkheid zijn om je huis aan de buitenzijde sfeervol te verlichten!

Artdelight Badkamer Wandlampen

Waar een Artdelight Wandlamp zeker niet misstaat is je Badkamer! Artdelight Badkamer Wandlampen voldoen aan de Europese Veiligheidsrichtlijnen, zodat je op een betrouwbare en veilige manier je Badkamer verlicht. Dit komt omdat de Wandlampen van Artdelight gemaakt zijn van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en beschikken over de juiste IP-waarden. Bovendien zijn nagenoeg alle Badkamer Wandlampen van Artdelight te dimmen met een LED dimmer, zodat je kunt afwisselen tussen functioneel of sfeervol licht. 

Wil je meer weten over het veilig installeren van een Artdelight Wandlamp voor in je badkamer? Bekijk dan eens onze pagina over Badkamerzones. 

Artdelight Wandlampen met LED

Voor wie op zoek is naar een Wandlamp met LED geïntegreerde lichtbron heeft bij Artdelight een zeer ruimte keuze! De Artdelight Wandlampen met LED staan namelijk bekend om haar betrouwbare kwaliteitsarmaturen, die op een duurzame manier elke ruimte binnen je interieur sfeervol verlichting. Zo heb je bijvoorbeeld de Artdelight Wandlamp Hudson, de Artdelight Wandlamp Dallas, en de Artdelight Wandlamp Sharp. Deze uniek vormgegeven Wandlampen met LED zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig en robuust staal, waarbij de nadruk legt op het prachtige design wat deze Wandlampen met zich meebrengen.

De Artdelight Wandlamp Hudson is bijvoorbeeld een ontzettend robuuste lamp, die aan zowel de bovenzijde als de onderzijde beschikt over een zogeheten lens, die het licht in de vorm van een kegel over de wand verspreidt. De Artdelight Wandlamp Dallas is daarentegen weer een zeer specifiek vormgegeven up and down Wandlamp, die verkrijgbaar is in drie verschillende kleuren waaronder het sfeervolle Zwart/Goud. De Artdelight Wandlamp Sharp is tot slot een zeer elegante lamp met een ovalen vorm, die een ware eyecatcher vormt in de ruimte waar je hem installeert!

Artdelight Wandlampen met Dim to Warm

Sinds kort heeft Artdelight haar collectie Wandlampen uitgebreid met twee modellen die beschikken over een Dim to Warm functie. Met deze functionaliteit heb je de mogelijkheid om te schakelen in verschillende soorten kleurtemperatuur, ideaal voor ruimtes waar je zowel functionele als sfeervolle activiteiten onderneemt. Met een Artdelight Dim to Warm Wandlamp bepaal jij op elk moment van de dag welke sfeer benodigd is. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om tijdens het ontbijt, de lunch of het diner te schakelen naar functioneel licht, maar kun je ook tijdens een gezellige borrel in de late avonduurtjes kiezen voor sfeervol licht.

Je hebt binnen het assortiment van Artdelight een tweetal Wandlampen met den Dim to Warm functie; De Artdelight Wandlamp Cube Dim to Warm en de Artdelight Wandlamp Fulda Dim to Warm. Beide modellen zijn voorzien van een kubusvorm, waarbij de Wandlamp Cube scherpe hoeken bezit en de Wandlamp Fulda zacht afgeronde hoeken. Beide Wandlampen zijn geschikt om binnenshuis toe te passen en zijn verkrijgbaar in het Zwart en Wit.

Artdelight Up and Down Wandlampen

De Up and Down Wandlampen van Artdelight zijn ideaal om je huis zowel binnen als buiten te verlichten, waarbij er aan zowel de boven als onderzijde sfeervol licht over de wand wordt verspreid. Kies je liever voor een Wandlamp met alleen licht aan de boven of onderzijde, dan zijn er verschillende modellen die dit mogelijk maken. De mogelijkheden binnen het assortiment Up and Down Wandlampen zijn binnen Artdelight ongekend en brengen een bijzonder gezellige sfeer in elke ruimte van je huis. Je vindt Up and Down Wandlampen van Artdelight met een G9 of GU10 fitting, of met een LED geïntegreerde lichtbron.

Artdelight Wandlamp Bestellen?

Een Artdelight Wandlamp bestel je snel, eenvoudig en veilig bij Mooielampen.com. Heb je vragen over één van de Artdelight Wandlampen? Of heb je advies nodig met het uitzoeken van de juiste Wandverlichting? Dan staan onze medewerkers graag voor je klaar!

Merken
Kleur
  • Bekijk meer
Materiaal
Aantal Lichtpunten
Type Fitting
Dimbaar Ja/Nee
Voor welke Ruimte?
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!