Menu
EUR

Artdelight Plafondlampen en Spots

Met een Artdelight Plafondlamp, Plafonniere, Opbouwspot of Spot haal je prachtige lampen en verlichting in huis, waarbij binnen het ontwerp gedacht is aan design, kwaliteit en de laatste trends!

Toon:
Artdelight Plafondlamp Megano 2L - Zijdegrijs
Artdelight
Plafondlamp Megano 2L - Zijdegrijs
€75,95 €62,77
 
Artdelight Plafondlamp Orleans - Champagne
Artdelight
Plafondlamp Orleans - Champagne
€134,95 €111,53
 
Artdelight Plafondlamp Orlando - Champagne
Artdelight
Plafondlamp Orlando - Champagne
€132,95 €109,88
 
Artdelight Plafondlamp Oregon - Zwart
Artdelight
Plafondlamp Oregon - Zwart
€229,95 €190,04
 
Artdelight Plafondlamp Megano 2L - Zwart
Artdelight
Plafondlamp Megano 2L - Zwart
€67,95 €56,16
 
Artdelight Plafondlamp Megano 1L - Zijdegrijs
Artdelight
Plafondlamp Megano 1L - Zijdegrijs
€45,95 €37,98
 
Artdelight Plafondlamp Megano 3L - Zijdegrijs
Artdelight
Plafondlamp Megano 3L - Zijdegrijs
€106,95 €88,39
 
Artdelight Plafondlamp Paradise - Amber
Artdelight
Plafondlamp Paradise - Amber
€82,95 €68,55
 
Artdelight Plafondlamp Orleans - Brons
Artdelight
Plafondlamp Orleans - Brons
€134,95 €111,53
 
Artdelight Plafondlamp Oregon - Wit
Artdelight
Plafondlamp Oregon - Wit
€229,95 €190,04
 
Artdelight Plafondlamp Chicago 150 - Champagne
Artdelight
Plafondlamp Chicago 150 - Champagne
€144,95 €119,79
 
Artdelight Plafondlamp Orlando - Brons
Artdelight
Plafondlamp Orlando - Brons
€132,95 €109,88
 
Artdelight Plafondlamp Orlando - Zwart/Koper
Artdelight
Plafondlamp Orlando - Zwart/Koper
€109,95 €90,87
 
Artdelight Plafondlamp Costa - Brons
Artdelight
Plafondlamp Costa - Brons
€59,95 €49,55
 
Artdelight Plafondlamp Megano 2L - Wit
Artdelight
Plafondlamp Megano 2L - Wit
€67,95 €56,16
 
Artdelight Plafondlamp Megano 3L - Zwart
Artdelight
Plafondlamp Megano 3L - Zwart
€93,95 €77,64
 
Artdelight Plafondlamp Orlando - Wit
Artdelight
Plafondlamp Orlando - Wit
€109,95 €90,87
 
Artdelight Plafondlamp Orlando - Zwart
Artdelight
Plafondlamp Orlando - Zwart
€109,95 €90,87
 
Artdelight Plafondlamp Laguna 2L - Brons
Artdelight
Plafondlamp Laguna 2L - Brons
€229,95 €190,04
 
Artdelight Plafondlamp Megano 4L - Zijdegrijs
Artdelight
Plafondlamp Megano 4L - Zijdegrijs
€134,95 €111,53
 
Artdelight Plafondlamp Bosco 3L - Wit
Artdelight
Plafondlamp Bosco 3L - Wit
€129,95 €107,40
 
Artdelight Plafondlamp Chicago 150 - Brons
Artdelight
Plafondlamp Chicago 150 - Brons
€144,95 €119,79
 
Artdelight Plafondlamp Chicago 250 - Brons
Artdelight
Plafondlamp Chicago 250 - Brons
€214,95 €177,64
 
Artdelight Plafondlamp Megano 3L - Wit
Artdelight
Plafondlamp Megano 3L - Wit
€93,95 €77,64
 
Toon 1 - 24 van 260
Artdelight Plafondlampen en Spots

Artdelight Plafondlampen en Spots

Met een Artdelight Plafondlamp, Plafonniere, Opbouwspot of Spot haal je prachtige lampen en verlichting in huis, waarbij binnen het ontwerp gedacht is aan design, kwaliteit en de laatste trends! Artdelight Plafondlampen zijn namelijk een sfeervolle toevoeging binnen elke ruimte van je interieur, waarbij je de keuze hebt uit verschillende type Plafondlampen in zeer fraaie warme kleuren. Heb je een modern, klassiek, landelijk of industrieel interieur? Dan is er altijd een geschikte Artdelight Plafondlamp te vinden!

Binnen de collectie Artdelight Plafondlampen en Spots vind je Artdelight Plafondlampen voor Binnen, Artdelight Plafondlampen voor Buiten, Artdelight Badkamer Plafondlampen, Artdelight LED Plafondlampen, Artdelight Plafondlampen met Dim to Warm en echte Design Plafondverlichting. Bovendien vind je prachtige Plafondlampen van Artdelight in de klassieke kleuren Zwart, Grijs, Antraciet, Wit en Aluminium, maar ook in het sfeervol Zwart/Goud, Brons of Goud!

Artdelight Plafondlampen voor Binnen

Voor wie binnen zijn of haar interieur een geschikte Artdelight Plafondlamp zoekt, heeft al snel door dat er een ruime keuze aan Plafondverlichting is voor elke ruimte van je interieur. Hiermee verzorg je jouw Woonkamer, Slaapkamer, Badkamer, Werkkamer, Overloop of Entreehal van functioneel of sfeervol licht. Artdelight Plafondlampen voor Binnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waaronder stijlvolle Plafonnieres of Opbouwspots, of Spots waarmee je het licht geheel naar eigen inzicht kunt instellen.

Een model wat veelvuldig gekozen wordt door onze klanten is de Artdelight Plafondlamp Paradise, waarbij de kap gemaakt is van mond geblazen glas en verkrijgbaar is in drie kleuren; Titan, Amber en Rookglas. Deze drie kleuren zijn kenmerkend voor de Glazen Collectie Plafondlampen van Artdelight en kunnen toegepast worden binnen verscheidene type interieur. Voor wie een mooie Opbouwspot van Artdelight aan het plafond wil monteren is er de Artdelight Plafondlamp Orleans, de Artdelight Plafondlamp Orlando of de Artdelight Plafondlamp Bosco, waarbij de eerste twee modellen voorzien zijn van een LED geïntegreerde lichtbron en waarbij de Plafondlamp Bosco voorzien is van een GU10 fitting. Bovendien is de Artdelight Plafondlamp Bosco te verkrijgen in een één, twee, drie of vierlichts variant in de kleuren Zwart, Wit en Zwart/Wit.

Wil je liever verlichting kunnen richten op een specifieke plek? Bekijk dan eens de Artdelight Plafondlamp Megano of de Artdelight Plafondlamp Laguna eens. Beide type Plafondspots zijn zeer fraai ontworpen, waarbij je de mogelijkheid hebt tot het toevoegen van reflectoren in verschillende kleuren. Zo kun je er dus bijvoorbeeld voor kiezen om een Zwarte Plafondspot aan te schaffen met daarin gouden reflectoren, zodat je het effect van het licht aanpast naar de door jouw gewenste sfeer. De Artdelight Plafondlamp Megano en Laguna zijn beide te verkrijgen in een één, twee, drie of vierlichts Spot, waarbij de Megano serie beschikt over een GU10 fitting en waarbij de Laguna serie voorzien is van een LED geïntegreerde lichtbron. Bovendien heb je de mogelijkheid om nagenoeg alle Plafondverlichting van Artdelight te dimmen met een zogeheten LED dimmer.

Artdelight Plafondlampen voor Buiten

Het klinkt wellicht een beetje gek; Plafondlampen voor Buiten. Maar voor wie een overkapping, een veranda of een balkon heeft, dan ben je in de gelengheid om een Plafondlamp te installeren. Deze collectie met geselecteerde producten beschikken over een zogeheten IP-certificering, zodat ze bestand zijn tegen verschillende soorten weertypes. Ideaal toch? Want er is niets gezelligers dan op een warme zomeravond gezellig buiten te zitten onder sfeervolle verlichting.

De Artdelight Plafondlamp Kiel is bijvoorbeeld een zeer fraai vormgegeven Plafondlamp, die we kunnen bestempelen als een echte eyecatcher. Deze lamp heeft aan de buitenkant een klassiek witte kleur en is aan de binnenzijde voorzien van een zachte rosékleur, waardoor hij ontzettend veel sfeer brengt op de plek waar je hem installeert. De Artdelight Plafondlamp Kiel is bovendien te dimmen met een LED dimmer, zodat je geheel naar eigen inzicht kunt schakelen tussen functioneel en sfeervol licht.

Artdelight Badkamer Plafondlampen

De Artdelight Badkamer Plafondlampen staan er om bekend ontworpen te zijn in fraaie design, vervaardigd van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen én voldoen aan de Europese Veiligheidsrichtlijnen, zodat je op een verantwoorde en veilige manier je Artdelight Plafondlamp voor de Badkamer kunt installeren. Met een minimale IP-44, IP-54 of IP-65 certificering is de Artdelight Badkamer Verlichting dus niet alleen veilig, het voorziet je Badkamer ook van zeer sfeervolle verlichting tijdens het douchen of het badderen.

De Artdelight Plafondlamp Ormond is bijvoorbeeld een zeer robuuste en toch elegant vormgegeven lamp, die je op elke plek van je Badkamer eenvoudig en zorgeloos aan het plafond kunt monteren. De Artdelight Plafondlamp Ormond beschikt over een IP-54 certificering en is verkrijgbaar in het Zwart, Zwart/Goud, Wit en Aluminium. Kies je toch liever voor een eenvoudige Plafonniere voor in je Badkamer? Dan is wellicht de Artdelight Yuca of Runner serie iets voor jou. Deze klassiek vormgegeven Plafonnieres beschikken over een IP-44 certificering én over een LED geïntegreerde lichtbron.

Artdelight LED Plafondlampen

Artdelight beschikt over een ruim assortiment LED Plafondlampen die naadloos opgaan binnen elke ruimte van je interieur. Met een Artdelight LED Plafondlamp kies je voor een duurzame en zorgeloze oplossing om je Woonkamer, Slaapkamer, Keuken, Werkkamer of Entreehal sfeervol te verlichten. Je hebt een ruime keuze LED Plafondlampen van Artdelight, waaronder Plafonnieres met LED, Opbouwspots met LED en Plafondspots met LED.

Wie kiest voor een Artdelight Plafondlamp met LED kan kiezen uit een prachtige collectie kwaliteitsarmaturen, die door haar Nederlandse designers ontworpen zijn met oog voor detail. De gemiddelde levensduur van een Artdelight Plafondlamp met LED ligt tussen de 15000 en 25000 uur, zodat je zorgeloos kunt genieten van sfeervol woonplezier. Bovendien ontvang je minimaal twee jaar garantie op je Artdelight Plafondlamp met LED.

Artdelight Plafondlampen met Dim to Warm

Artdelight heeft sinds jaar en dag een unieke serie Plafondlampen met een Dim to Warm functionaliteit. Met Dim to Warm heb je namelijk de mogelijkheid om binnen nagenoeg elke ruimte van je interieur verschillende soorten kleurtemperaturen te toepassen, zodat je op elk moment van de dag kunt wisselen tussen functioneel of sfeervol licht. Met een Artdelight Dim to Warm Plafondlamp kies je voor een multifunctionele toepassing in bijvoorbeeld je Woonkamer of (Woon)Keuken, waar zich dagelijks veel activiteiten voordoen zoals bijvoorbeeld een gezellig samenzijn op de vrijdag of zaterdag avond waar sfeervol licht van toepassing is, of tijdens het ontbijten, lunchen of dineren met het gezin waar functioneel licht beter tot haar recht komt.

De in het oog springende serie met deze functionaliteit, is de Artdelight Plafondlamp Dutchess Dim to Warm. Deze prachtige Artdelight Plafondspot is verkrijgbaar in een één, twee, drie of vierlichts variant, waarbij wij de Dim to Warm lichtbronnen al reeds voor je hebben geïnstalleerd. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de Plafondlamp te installeren in je Woonkamer, Slaapkamer, Keuken of Werkkamer en je kunt eindeloos genieten van een echte eyecatcher binnen je interieur! Vergeet hierbij niet dat de Dim to Warm functie te gebruiken is met een zogeheten LED dimmer.

Artdelight Plafondlamp Bestellen?

Een Artdelight Plafondlamp bestel je snel, eenvoudig en veilig bij Mooielampen.com! Heb je vragen met betrekking tot de Plafondverlichting of Plafondlampen van Artdelight? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan namelijk graag voor je klaar.

Merken
Kleur
  • Bekijk meer
Materiaal
Aantal Lichtpunten
Type Fitting
  • Bekijk meer
Dimbaar Ja/Nee
Voor welke Ruimte?
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!