Menu
EUR

Artdelight Inbouwspots voor elke ruimte in Huis

Met Artdelight Inbouwspots voor de Woonkamer, Slaapkamer, Keuken, Badkamer of andere ruimte in Huis, zorg je voor de juiste accentverlichting binnen je interieur.

Toon:
Artdelight Inbouwspot Rex 2L - Zwart
Artdelight
Inbouwspot Rex 2L - Zwart
€36,95 €30,54
 
Artdelight Inbouwspot Candice - Zwart
Artdelight
Inbouwspot Candice - Zwart
€15,95 €13,18
 
Artdelight Inbouwspot Candice - Wit
Artdelight
Inbouwspot Candice - Wit
€15,95 €13,18
 
Artdelight Inbouwspot Rex Vierkant - Zwart
Artdelight
Inbouwspot Rex Vierkant - Zwart
€21,95 €18,14
 
Artdelight Inbouwspot Rex Vierkant - Wit
Artdelight
Inbouwspot Rex Vierkant - Wit
€21,95 €18,14
 
Artdelight Wandlamp Vivas - Wit
Artdelight
Wandlamp Vivas - Wit
€53,95 €44,59
 
Artdelight Inbouwspot Rex Rond - Wit
Artdelight
Inbouwspot Rex Rond - Wit
€19,95 €16,49
 
Artdelight Inbouwspot Alice Rond - Brons
Artdelight
Inbouwspot Alice Rond - Brons
€22,95 €18,97
 
Artdelight Inbouwspot Vieira - Wit
Artdelight
Inbouwspot Vieira - Wit
€20,95 €17,31
 
Artdelight Inbouwspot Rex Rond - Zwart
Artdelight
Inbouwspot Rex Rond - Zwart
€19,95 €16,49
 
Artdelight Inbouwspot Rex 2L - Wit
Artdelight
Inbouwspot Rex 2L - Wit
€36,95 €30,54
 
Artdelight Inbouwspot Ribs - Wit
Artdelight
Inbouwspot Ribs - Wit
€40,95 €33,84
 
Artdelight Wandlamp Pirés - Wit
Artdelight
Wandlamp Pirés - Wit
€64,95 €53,68
 
Artdelight Inbouwspot Special - Wit - Dim To Warm
Artdelight
Inbouwspot Special - Wit - Dim To Warm
€67,95 €56,16
 
Artdelight Inbouwspot Vibs - Zwart
Artdelight
Inbouwspot Vibs - Zwart
€42,95 €35,50
 
Artdelight Inbouwspot Venice DL 2408 - Wit
Artdelight
Inbouwspot Venice DL 2408 - Wit
€40,95 €33,84
 
Artdelight Inbouwspot  Venice DL 1210 - Wit
Artdelight
Inbouwspot Venice DL 1210 - Wit
€32,95 €27,23
 
Artdelight Inbouwspot Venice DL 2708 GU10 - Zwart
Artdelight
Inbouwspot Venice DL 2708 GU10 - Zwart
€14,95 €12,36
 
Artdelight Inbouwspot Alice Rond - Goud
Artdelight
Inbouwspot Alice Rond - Goud
€22,95 €18,97
 
Artdelight Inbouwspot Alice Vierkant - Goud
Artdelight
Inbouwspot Alice Vierkant - Goud
€24,95 €20,62
 
Artdelight Inbouwspot Alice Vierkant - Brons
Artdelight
Inbouwspot Alice Vierkant - Brons
€24,95 €20,62
 
Artdelight Inbouwspot Special - Zwart - Dim To Warm
Artdelight
Inbouwspot Special - Zwart - Dim To Warm
€67,95 €56,16
 
Artdelight Inbouwspot Dublin Rond - Zwart
Artdelight
Inbouwspot Dublin Rond - Zwart
€44,95 €37,15
 
Artdelight Inbouwspot Trofa 2L - Zwart
Artdelight
Inbouwspot Trofa 2L - Zwart
€47,95 €39,63
 
Toon 1 - 24 van 92
Artdelight Inbouwspots voor elke ruimte in Huis

Artdelight Inbouwspots en Inbouwverlichting

Met Artdelight Inbouwspots voor de Woonkamer, Slaapkamer, Keuken, Badkamer of andere ruimte in Huis, zorg je voor de juiste accentverlichting binnen je interieur. De Artdelight Inbouwspot Collectie staat er om bekend over een breed assortiment te beschikken, met Inbouwspots voor Binnen en Buiten én in verschillende soorten, kleuren en maten. Zo vind je niet alleen een Artdelight Inbouwspot in het Zwart, Wit of Aluminium, je hebt ook Artdelight Inbouwspots specifiek voor vochtige ruimtes zoals de Badkamer, die voldoen aan de hoogste kwaliteit en veiligheidseisen.

Ook vind je binnen het assortiment van Artdelight zogeheten Trimless inbouwspots, waarbij je de Spots installeert voordat je het plafond gaat stucken. Ideaal wanneer je de Inbouwspot op een fraaie manier wil wegwerken. Afhankelijk van welke keuzes je wil maken heeft Artdelight Inbouwspots met een GU10 fitting of met een LED geïntegreerde lichtbron. Kies je voor een Inbouwspot met GU10 fitting, dan is het heel eenvoudig om zelf je eigen lichtbron mee te bestellen en deze te plaatsen. Wanneer je kiest voor een Artdelight LED Inbouwspot, dan kies je voor een duurzame en verantwoorde manier van het verlichten van je huis.

Artdelight Inbouwspots voor Binnen

Zoek je een Inbouwspot voor Binnen? Dan heeft Artdelight een ruime keuze in verschillende Inbouwspots voor je Woonkamer, Slaapkamer, Keuken, Werkkamer en Entreehal. De Inbouwspots zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en de designs zijn ontworpen volgens de laatste trends. Voor wie een Ronde of Vierkante Inbouwspot zoekt hebben wij de Artdelight Inbouwspot Rex serie in het assortiment. Deze Inbouwspots zijn verkrijgbaar in het Zwart, Wit en een tweelichts variant en beschikken over een GU10 fitting, waardoor je heel eenvoudig zelf je lichtbronnen kunt mee bestellen. Bovendien is de Artdelight Inbouwspot Rex serie kantelbaar zodat je het licht naar wens kunt laten schijnen. Een ander model Inbouwspot voor Binnen maar anders vormgegeven dan de Rex, is de Artdelight Inbouwspot Moggio serie, die tevens verkrijgbaar is in het Zwart, Wit en in een tweelichts variant.

Je kunt ook kiezen voor een Artdelight Inbouwspot met LED geïntegreerde lichtbron zoals de Artdelight Inbouwspot Venice DL1210. Deze ronde Inbouwspot is verkrijgbaar in het Zwart, Wit en Aluminium, wordt compleet geleverd met een driver én is kantelbaar, zodat je heel eenvoudig het licht naar wens kunt instellen. Bovendien is de Inbouwspot te dimmen met een Led Dimmer.

Artdelight Inbouwspots voor Buiten

Een Artdelight Inbouwspot voor Buiten is heel eenvoudig toe te passen in bijvoorbeeld je Veranda. Dankzij de minimale IP44 certificering kun je jouw Artdelight Inbouwspot zorgeloos en veilig installeren in ruimtes waar vocht aanwezig is, waaronder buitenshuis. Alle Artdelight Inbouwspots voor Buiten zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteitsmaterialen en maken van je ruimte buiten een sfeervol geheel! Zo heb je bijvoorbeeld de Artdelight Inbouwspot Ribs serie, een rond vormgegeven Inbouwspot met een LED geïntegreerde lichtbron én kantelbaar. Deze Inbouwspot is ideaal toe te passen onder een overkapping, een veranda of in je serre. Een soortgelijke Inbouwspot maar dan in een Vierkante vorm is de Artdelight Inbouwspot Vibs, die tevens verkrijgbaar is in het Zwart en Wit. Beide modellen zijn dimbaar en worden compleet geleverd met een driver.

De Artdelight Inbouwspot Venice is een uitgebreide serie met tevens een LED geïntegreerde lichtbron, maar waarbij je keuze hebt in verschillende soorten en maten. Het leuke aan deze serie Inbouwspots is dat er verschil zit in de verdieping van de LED lichtbron. Het voordeel van een verdiepte Inbouwspot is dat je het licht zich op een kleiner oppervlak verspreidt, waardoor je een specifieke sfeer creëert in de ruimte waar je de Inbouwspot installeert. De Artdelight Inbouwspot Venice serie is verkrijgbaar in het Zwart, Wit en Aluminium.

Artdelight Trimless Inbouwspots

Zit je midden in een verbouwing of renovatie en zoek je Inbouwspots voor in je Plafond? Dan kun je gebruik maken van Artdelight Trimless Inbouwpots die je installeert voordat je het plafond hebt gestukt. Hiermee werk je de Inbouwspot prachtig weg en lever je niet in kwaliteit of sfeer. Met de Artdelight Inbouwspot Vieira, de Artdelight Inbouwspot Henry of de Artdelight Inbouwspot Cygan kies je voor een ronde of vierkante en witte Inbouwspot, met de mogelijkheid tot het plaatsen van een GU10 lichtbron. Ideaal om zelf je eigen lichtbron mee te bestellen en zodoende zelf sfeer te personaliseren in de ruimte waar je deze Inbouwspot installeert.

De Artdelight Inbouwspot Trofa is niet alleen een Trimless Spot, het fraaie is dat deze ook verkrijgbaar is in het Zwart en in een één en tweelichts variant. Ideaal voor wanneer je nét even iets meer licht wil creëeren op een plek naar wens, in bijvoorbeeld een Woonkamer of Woonkeuken. Bovendien geldt voor de Artdelight Inbouwspot Trofa serie dat deze ook voorzien is van een GU10 fitting én dat deze kantelbaar is. 

Artdelight LED Inbouwspots

Kies je voor een Artdelight LED Inbouwspot, dan kies je voor kwaliteitsverlichting voor een betaalbare prijs. Alle LED Inbouwspots van Artdelight worden compleet geleverd met een driver en zijn in verschillende soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Met een Artdelight LED Inbouwspot creëer je in elke ruimte van je interieur een sfeervol geheel op plaatsen waar je ze installeert. Bovendien heeft Artdelight LED Inbouwspots met een Dim to Warm functie, ideaal wanneer je wilt schakelen tussen verschillende kleurtemperaturen om te variëren in sfeervol of functioneel licht. Wij hebben in ons assortiment de Artdelight Inbouwspot Special die dit mogelijk maakt en die verkrijgbaar is in het Zwart of Wit.

De gehele Artdelight Venice Inbouwspot Serie is voorzien van een fraaie collectie modellen, die zich onderscheiden in vorm, kleur en de manier waarop de lichtbron verdiept zit. Dankzij dit gevarieerde assortiment ben je in de gelegenheid om een LED Inbouwspot te installeren in je Woonkamer, Slaapkamer, Eetkamer, Badkamer, Keuken, Entreehal, Veranda of in je Serre. De Artdelight Inbouwspot Venice serie wordt compleet geleverd met driver en is dimbaar, zodat je kunt schakelen tussen wat zachter of wat feller licht.

Artdelight Badkamer Inbouwspots

Specifiek ontworpen voor de Badkamer zijn de Artdelight Badkamer Inbouwspots, die volledig voldoen aan de Europese kwaliteit en veiligheidseisen om je Badkamer verantwoord en en veilig te verlichten. De ruimte keuze Inbouwspots die Artdelight in haar assortiment heeft, geven jouw de mogelijkheid om precies dat type Inbouwspot uit te zoeken, waarmee jij een unieke sfeer creëert tijdens het douchen of badderen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Artdelight Inbouwspot Bados serie. Deze serie Inbouwspots is verkrijgbaar in het Zwart of Wit en zijn voorzien van een GU10 fitting, waarmee je geheel naar eigen inzicht je type lichtbron kunt mee bestellen. Bovendien is de Artdelight Inbouwspot Bados verkrijgbaar in een Ronde en Vierkante variant.

Kies je liever voor een verstelbare Badkamer Inbouwspot zodat je naar eigen inzicht het licht kunt instellen, dan is de Artdelight Inbouwspot Vibs of de Artdelight Inbouwspot Ribs een uitstekende keuze! Beide Inbouwspots zijn voorzien van een LED geïntegreerde lichtbron en verkrijgbaar in het Zwart of Wit, waarbij de Artdelight Inbouwspot Vibs het vierkante model is en de Artdelight Inbouwspot Ribs het ronde model. Bovendien worden beide Inbouwspots geleverd met een driver én zijn ze beide dimbaar. 

Wil je meer informatie over het gebruik van Artdelight Inbouwspots voor de Badkamer? Bekijk dan eens onze pagina over Badkamerzones eens. Hier vertellen we je graag over welke IP waarde je nodig hebt en in welke gedeeltes je deze waardes kunt toepassen.

Artdelight Inbouwspots kopen?

Artdelight Inbouwspots koop je eenvoudig, snel en veilig bij Mooielampen.com. Met een ruim assortiment en snelle levertijden voorzien we je graag van het juiste type Artdelight Inbouwspot tijdens je renovatie, verbouwing of verhuizing. Heb je vragen over de collectie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers zijn je graag van dienst!

Merken
Kleur
  • Bekijk meer
Materiaal
Aantal Lichtpunten
Type Fitting
Dimbaar Ja/Nee
Voor welke Ruimte?
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!