Terug

Over Ons - Mooielampen.comHallo! Wij zijn Mooielampen.com en we zijn je graag van dienst in de allermooiste lampen en verlichting op het internet. Maar wie zijn wij? En wat beweegt ons om te doen wat we doen? Wij stellen ons graag aan je voor!

Het begon allemaal tijdens een lange wandeling ergens op een herfstige en donkere dag in Oktober 2018. Buiten was het grijs, nat en grauw maar binnen was het in vele huiskamers ontzettend gezellig. Licht. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar tijdens de wandeling kwam het besef hoe krachtig eigenlijk licht kan zijn.
Licht verbindt ons met elkaar, licht verbreedt onze horizon en licht maakt emoties los. Het klinkt wellicht een beetje vreemd maar we kennen allemaal het gevoel op een donkere en grijze herfstdag, waarbij we gezellig even "de lichtjes" aan doen. Door licht voelen we ons veilig en zijn we saamhorig...prachtig! Op die manier ontstond het idee om onze webshop/platform te starten.

Maar goed, we waren er nog niet. Een idee is leuk, maar hoe kun je mensen de essentie en het belang van licht laten beleven? Om te starten hadden we uiteraard eerst een goede naam nodig. Leuke lampen, Top lampen, Lampenkoning, nee wacht... Mooie lampen natuurlijk! Soms is het fijn om dingen simpel te houden en zodoende zag Mooielampen.com het levenslicht.

Met jarenlange ervaring in verscheidene commerciële functies stond één van onze initiatiefnemers voor één van de grootste uitdagingen van zijn leven. Want ondanks onze simpele en doch treffende naam, willen we al onze klanten graag laten genieten van de mooiste verlichtingsproducten. Maar first things first. Wat voor ons heel belangrijk is, is dat jij als klant zijnde tevreden bent. Wij weten als geen ander namelijk dat ontzettend veel bedrijven dat credo gebruiken, maar dit in de praktijk vaak anders blijkt te zijn. En daarom doen wij dingen graag anders! Hoe? Dat vertellen we je graag!

Onze roots liggen in Friesland en dat betekent allereerst dat we gewoon nuchter zijn. Nee niet stug, maar nuchter. Dat betekent dat we geen loze beloften doen, geen afspraken maken die we niet na kunnen komen en geen kwaliteitsarme producten verkopen. Om dat te kunnen waarborgen werken we daarom samen met partijen waarvan wij 100% kunnen garanderen dat zij de drie belangrijkste kern punten van Mooielampen.com kunnen handhaven. Kwaliteit, Klantgericht en No Nonsense. Wij willen namelijk alleen het allerbeste voor onze klanten.

Je vindt daarom bij ons een selectief assortiment met lampen en verlichting die kwalitatief hoogwaardig zijn en betaalbaar voor vrijwel elke portemonnee. En ondanks dat "mooi" een heel breed begrip is, hopen we jou als onze klant te kunnen voorzien van de mooiste Hanglampen, Wandlampen, Plafondlampen, Tafellampen, Vloerlampen en Inbouwspots. Of zoek je iets speciaal voor de badkamer of keuken? Dan hebben we al onze verlichting gecategoriseerd in Badkamerverlichting of Keukenverlichting. En zo? Zo maken we het jou als klant gemakkelijk!

Genoeg gezegd. Bij Mooielampen.com vind je passie voor Lampen en Verlichting en we staan graag voor je klaar!


Team Mooielampen.com


Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Mooielampen.com 9,7 / 10 - 31 Reviews @ Webwinkelkeur
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »