Menu
EUR
Champagne Lampen en Verlichting

Champagne Lampen en Verlichting

Champagne Lampen en Verlichting

Champagne Lampen en Verlichting is een opkomende trend binnen de interieurindustrie. En terecht, want met het brede spectrum van de champagne kleur kun je bijzonder veel combinaties maken, die bijzonder sfeervol ogen in elke ruimte van je interieur. Bij Mooielampen.com hebben we inmiddels een selectief assortiment met Plafondlampen en Wandlampen in deze fraaie kleur!

Wandlampen en Plafondlampen Champagne kleur

Bij Mooielampen.com vind je een ruim assortiment Wandlampen in Champagne kleur die niet alleen een luxe uitstraling hebben, maar ook bijzonder veel sfeer brengen in je Woonkamer, Keuken, Slaapkamer, Eetkamer of andere ruimte van het huis. Deze Champagne Wandlampen zijn bovendien te verkrijgen in verschillende vormen en bezitten allemaal over een duurzame LED geïntegreerde lichtbron. Neem bijvoorbeeld de Wandlamp Brody Champagne die verkrijgbaar is in twee verschillende varianten. Deze organisch vormgegeven champagne kleurige wandlamp is gemaakt van hoogwaardig metaal en biedt je de mogelijkheid om het licht aangenaam over de wand te laten schijnen. Maar je kunt ook kiezen voor de Wandlamp Diaz in Champagne kleur, die zich kenmerkt als een uniek vormgegeven lamp die bovendien toegepast kan worden in de Badkamer! Wil je al onze Champagne Wandlampen eens bekijken? Klik dan hier.

Om je interieur helemaal te voorzien van Lampen in Champagne kleur, hebben we bovendien enkele fraai vormgegeven Champagne Plafondlampen die ideaal te combineren zijn met de Wandlampen. Met de Plafondlamp Chicago Champagne kies je voor een multifunctionele Plafondlamp, waarbij je voor het monteren de kleurtemperatuur kunt bepalen die aansluit bij je persoonlijke wensen (2700 of 3000 Kelvin). Bovendien is deze Plafondlamp in een tweetal formaten te verkrijgen, waarbij de diameter 15 of 25cm is.

De Plafondlamp Orleans Champagne en de Plafondlamp Orlando Champagne complementeren zijn robuust vormgegeven lampen, die bij uitstek geschikt zijn voor in de Keuken, Woonkamer of Slaapkamer. Deze Plafondlampen zijn net zoals de Chicago voorzien van een duurzame en energiezuinige LED geïntegreerde lichtbron, die voorzien in zowel functioneel als sfeervol licht. 

Is een Champagne Lamp te dimmen?

Een Champagne Wandlamp of Plafondlamp is eenvoudig te dimmen in combinatie met een muurdimmer. De LED geïntegreerde lichtbron is namelijk eenvoudig te dimmen zodat je eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende lichtvolumes. Je vindt deze dimmer in onze categorie Accessoires.

Een Champagne Wandlamp of Plafondlamp bestellen?

Een Champagne Wandlamp of Plafondlamp koop je voordelig én eenvoudig bij Mooielampen.com. Je ontvangt van ons altijd minimaal twee jaar garantie op je aankoop én 30 dagen bedenktijd om deze te kunnen beoordelen. Heb je vragen over onze Champagne Lampen of Verlichting? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!