Menu
EUR
Wordt de amberkleur dé trend van dit jaar?

Wordt de amberkleur dé trend van dit jaar?

Hanglampen en Plafondlampen Amber - Het voorjaar is voor veel mensen altijd een uitgelezen mogelijkheid om het interieur op te frissen. Een nieuwe kleur op de muur, nieuwe accessoires in huis, maar ook verlichting speelt hierbij een belangrijke rol. Want ondanks dat de dagen steeds langer worden en het licht steeds minder vaak nodig is, zijn lampen nog steeds een ontzettend bepalende factor binnen de uitstraling van je interieur. Daarom voorzien we je graag van nieuws en tips rondom de nieuwste trends in verlichting voor in het voorjaar!

De afgelopen maanden zagen we een enorme opmars van het immens populaire rookglas. Dit sfeervolle glas is een uitmuntende zet geweest van verscheidene fabrikanten, omdat het ogenschijnlijk ontzettend veel sfeer creëer binnen het interieur. Maar nu het voorjaar zich aandient zien we direct een duidelijke ontwikkeling in de trends voor dit seizoen. Want de kleur die momenteel écht haar intrede doet is; Amber.

Daar waar vorig jaar vooral de goudkleur steeds meer terrein wist te winnen, zien we nu dat de amberkleur duidelijk aanwezig is bij nieuwe trends binnen de verlichting. En niet geheel onlogisch omdat de oranje/goudachtige kleur van het glas, ontzettend makkelijk te combineren is met allerlei andere kleuren. En niet alleen dat is een groot voordeel van de amberkleurige glazen, ook indien het licht niet ingeschakeld is straalt deze zachtaardige kleur echt wat uit in je interieur.

De amberkleurige verlichting is bij meerdere fabrikanten te verkrijgen. Zo heeft Searchlight de Mia Vide Brons Amber lamp, welke bestaat uit een drietal brons/amberkleurige glazen die je in hoogte kunt verstellen. Maar ook zien we dat Artdelight een uitgebreide collectie hanglampen en plafondlampen met amberglas aanbiedt in verscheidene soorten en maten. 

Kies je dit voorjaar voor verlichting in een amberkleur, dan kies je voor zachtaardige type verlichting die zich naadloos aanpast in je interieur! Heb je advies nodig ten aanzien van verlichting? Dan staan onze verlichtingsexperts graag voor je klaar!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!