Menu
EUR
Wij gaan Verhuizen!

Wij gaan Verhuizen!

Het is inmiddels alweer even geleden dat we begonnen als jonge ondernemers, die vanuit een zolderkamertje de missie hadden om Nederland en België te voorzien van de mooiste verlichting. En dat we niet stilstaan is een understatement, want met de uitbreiding van meerdere concepten is onze huidige locatie te klein geworden. Daarom zijn we deze maand begonnen om voorbereidingen te treffen voor onze verhuizing, waarbij we met name logistiek gezien meer bewegingsruimte krijgen. Want niet alleen kunnen we in alle bescheidenheid zeggen dat Mooielampen.com gegroeid is tot een gewaardeerde online lampenwinkel met bijna 3000 lampen, ook de komst van Plafondlamp.com en LampshopXL.com zorgt ervoor dat we onze horizon gaan verbreden.

De uitbreiding van ons assortiment

Bij Mooielampen.com zijn we altijd op zoek naar specifieke Lampen en Verlichting die bijdragen aan de kwaliteit van ons assortiment. Want ondanks dat we zogezegd bijna 3000 artikelen in ons assortiment hebben, is er nog genoeg ruimte voor onderscheidende verlichting waarmee we jouw kunnen inspireren. En we kunnen je alvast verklappen dat er enkele prachtige merken bij gaan komen! 

Maar dat is niet alles want met de komst van Plafondlamp.com en LampshopXL.com willen we consumenten gerichter én ook buiten de BeNeLux van dienst zijn. Zo gaat Plafondlamp.com zich richten op het aanbieden van exclusieve, unieke en moderne Plafondverlichting waaronder Plafonnières, Spots, Inbouwspots en Opbouwspots en zullen we met LampshopXL.com ons internationaal gaan settelen. 

Wat veranderd er voor Mooielampen.com?

Behalve het feit dat we alleen meer logistieke bewegingsruimte hebben veranderd er niets! We gaan onze locatie aan de Kelvinstraat in Franeker verruilen voor een grotere loods op steenworp afstand (ook de Kelvinstraat), zodat we processen kunnen versnellen en nog efficiënter kunnen gaan werken. Jij als oriënterende óf trouwe klant kan blijven rekenen op onze betrouwbare serviceverlening, waarbij we klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

De verhuizing zorgt er wel voor dat we tussen maandag 10 Juni en vrijdag 22 Juni alleen per e-mail bereikbaar zijn via [email protected]. Uiteraard zullen we in deze periode je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, ook in de avonden en het weekend (zoals je van ons gewend bent ;)). Je kunt ons ook bereik via Whatsapp op nummer +31(0)6 13 233 060.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!