Menu
EUR
Welkom Trio Leuchten!

Welkom Trio Leuchten!

Vanaf Zondag 7 Juni 2020 heeft Mooielampen.com na wekenlange voorbereiding de prachtige producten toegevoegd van Trio Leuchten! Trio Leuchten is al jarenlang een internationale speler in de verlichtingsmarkt, waar zij bekend staan om het brede assortiment verlichting met prachtige excentrieke modellen! Bovendien is Trio Leuchten een merk wat bekend staat om verlichting voor mensen met elk budget.

Excentrieke modellen

Zoals gezegd heeft Trio enkele fraaie en excentrieke series op de markt gebracht waarbij er echt gekeken is naar een uniek design. Één van die modellen is de Faro serie (zie foto). De Faro serie bestaat uit vier verschillende armaturen met daarin de keuze uit twee kleuren. Het fraaie design van deze serie valt meteen op en dat komt omdat de lampen vervaardigd zijn uit mat glas, met daar doorheen een prachtig doorzichtige belijning waardoor de gouden binnenzijde goed tot haar recht komt. Neem daarbij de vrij keuze in lichtbron en je kunt met deze serie een fantastische sfeer binnenshuis creëren. De Faro serie is verkrijgbaar in zowel Zwart/Goud als een Wit/Goud variant.

Een andere prachtige serie zijn de Francis Hanglampen en Plafondlampen. Deze modellen hebben als excentrieke kenmerk dat de lamp gemaakt is van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, waarvan de geïntegreerde led verlichting als een soort "golf" gevormd is. Met deze zogeheten golf verspreid de lamp een prachtig licht op de plek waar je deze lamp plaatst.

Wat voor model lamp je ook zoekt met de modellen van Trio Leuchten is er altijd een lamp die bij jou interieur past. Of je nu een landelijk, stoer of modern interieur hebt wij bij Mooielampen.com bieden je een ruime keus verlichting met de mooiste modellen!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!