Menu
EUR
Voor elk Budget Verlichting

Voor elk Budget Verlichting

Twee jaar na de coronacrisis dachten we met elkaar eindelijk wat meer positieve tijden tegemoet te gaan. Totdat de oorlog in Oekraïne besloot de wereld in haar greep te houden. Torenhoge brandstofprijzen, gasrekeningen die overal bovenuit toornen met als gevolg een inflatie van meer dan 10%. Het zijn moeilijk tijden voor de Nederlandse consument.

We schrijven deze blog vandaag omdat we onze klanten graag eens meenemen langs het digitale assortiment wat wij te bieden hebben. Want wij hebben namelijk voor elke portemonnee moderne en sfeervolle verlichting voor elke ruimte in huis. Of je nu op zoek bent naar een wandlamp, plafondlamp of inbouwspots wij hebben hebben lampen en verlichting voor elk budget.

Wist je dat verlichting waarbij je zelf je eigen lichtbron kunt kiezen vaak goedkoper is dan verlichting met een geïntegreerde led lichtbron? Neem bijvoorbeeld de serie wandlampen van Artdelight met o.a. de Wandlamp Roulo, Wandlamp Dante, Wandlamp Gymm of de Wandlamp Plaster, allemaal modellen die gemaakt zijn van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen tóch in een wat lager prijssegment zitten. Zoek je wellicht een iets grotere Kubus vormige lamp, dan is wellicht de HELDR! Wandlamp Kubus iets voor jou. Voor alle modellen geldt dat ze beschikken over een fitting waarbij je de lichtbron heel eenvoudig zelf kunt plaatsen of vervangen. Het plaatsen van een dergelijke wandlamp is ontzettend eenvoudig, zolang je maar een aansluitpunt met stroom hebt (wandcontactdoos). Oja en voordat we het vergeten; De Wandlamp Plaster is overschilderbaar. Leuk toch? Dan kun je geheel naar eigen inzicht de lamp mee verven in de kleur dit jij wenst!

Voor wie op zoek is naar betaalbare inbouwspots hebben wij ook een ruim assortiment met spots in verschillende soorten, maten en kleuren. De Rex-serie is hier een goed voorbeeld van waarbij je kunt kiezen tussen ronde of vierkante spots in het wit of zwart. Ook voor deze spots geldt dat je de lichtbron heel eenvoudig zelf kunt plaatsen of vervangen. Maar nog mooier is het feit dat je deze spots kunt kantelen en zo naar eigen inzicht het lichteffect zelf kunt bepalen.

Voor wie op zoek is naar Plafondspots of Opbouwspots hebben wij eigenlijk een vrij breed assortiment verlichting, waarbij je kunt kiezen tussen verlichting met vervangbare lichtbron of led geïntegreerde verlichting. De Plafondlamp (of Wandlamp) Megano is hier een mooi voorbeeld van, waarbij dit model zich vooral kenmerkt in de betaalbaarheid en het design. Zodra je namelijk de spots niet kantelt vallen deze geheel weg in het armatuur en creëert dit een bijzonder en designvol effect. Voor wie wél op zoek is naar led geïntegreerde verlichting bieden wij de Laguna-serie, waarbij de prijs kwaliteitverhouding écht de moeite waard is. Beide series hebben overigens de mogelijkheid om de lamp extra te personaliseren door een zogeheten "insert" of "reflector". Hiermee plaats je een metalen schijfje in de kleur naar keuze (zwart,wit,brons of goud) in de spot en creëer je hiermee een geheel eigen sfeer!

We hopen dat we je een beetje op weg hebben kunnen helpen met de mooiste budgetverlichting en tips bij Mooielampen.com. Tot de volgende blog!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!