Menu
EUR
Verlichting tips voor Thuis

Verlichting tips voor Thuis

Ben jij van plan om je huis opnieuw in te richten? Ga je verhuizen of ben je gewoon op zoek naar nieuwe verlichting voor thuis? Dan hebben wij bij Mooielampen.com de beste tips! Tips voor Thuis noemen we dat, waarin we je van alles vertellen over de nieuwste trends, de mooiste verlichting en waar je op moet letten als je verlichting koopt.

Welke verlichting is geschikt voor mijn huis?

Het klinkt misschien vreemd maar verlichting is als een maatpak. Het ene huis is groter dan het andere, de inrichting is anders én mensen verschillen natuurlijk van smaak. Daarom vertellen we jou graag persoonlijk welke verlichting geschikt is voor je huis. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je heel expliciet op zoek bent naar verlichting voor bijvoorbeeld in de badkamer of in de keuken. En juist dan is het belangrijk dat je de goede keuze maakt.

De vraag die wij heel veel krijgen is "Wat is de lichtopbrengst van deze lamp?". De lichtopbrengst is tenslotte enorm belangrijk omdat je wellicht in de ene ruimte op zoek bent naar functioneel licht en de andere ruimte wellicht wat sfeervoller licht. Daarom spreken we binnen de verlichting altijd over het aantal "lumen". Hoe hoger het aantal lumen hoe meer de lamp voorziet in lichtopbrengst. Maar er is één element wat we hierin niet mogen vergeten; Is de lamp dimbaar? Want zodra de lamp dimbaar is kun je de lichtopbrengst met een externe dimmer aanpassen naar wens.

Wat veel mensen ook belangrijk vinden is de zogeheten "kleur" van het licht. De term die we gebruiken voor het aangeven van de kleur van het licht is "Kelvin". Kelvin is een waarde die varieert van 1000 (rood) tot 10000 (blauw). Het gemiddelde aantal Kelvin wat in Nederlandse huishoudens gebruikt wordt ligt tussen de 2700 en 3000K, waarmee we spreken over "warm licht". 

Woonkamer, Badkamer, Keuken en de Tuin.

Zoeken naar de geschikte verlichting voor elke ruimte in en rondom huis is vaak een tijdrovende klus. Maar waarom eigenlijk? Nou, omdat verlichting in je huis nou eenmaal dé sfeer bepaalt voor het gehele interieur! Waar je vooral op moet letten is of de verlichting die je op het oog hebt, geschikt is voor de ruimte waar je het wilt plaatsen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de verlichting in je badkamer in ieder geval spatwater dicht is. Bij Mooielampen.com hebben we daarom per ruimte de juist verlichting voor je geselecteerd. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld verlichting voor binnen, buiten, de keuken, de badkamer en voor in en rondom huis zoals bijvoorbeeld de tuin. Op deze manier maak je altijd de juiste keuze!


Wil je advies over welke verlichting het beste bij jou past? Wij adviseren je graag!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!