Menu
EUR
Lichtplan of Lichtadvies

Lichtplan of Lichtadvies

Lichtplan en Lichtadvies

Heb je een Lichtplan of Lichtadvies nodig? Laat je dan eens vrijblijvend adviseren door Mooielampen.com! Wij als liefhebbers van licht weten als geen ander hoe belangrijk licht is ten aanzien van allerlei doeleinden. Zo kun je met licht sfeer creëren, maar heeft het heel vaak ook een functioneel doeleinde. Of je nu een lichtplan nodig hebt voor je woonkamer, voor een showroom of voor een horeca gelegenheid, wij helpen je jouw wensen te realiseren!

Lichtplan op maat

Met een lichtplan op maat gaan we jou helpen om één of meerdere ruimtes van je (nieuwbouw)woning, showroom of horecagelegenheid te voorzien van het perfecte licht. Zo plannen we allereerst een kennismakingsgesprek in waarbij we samen gaan kijken welke wensen je hebt en hoe we die samen kunnen realiseren. Heb je jouw wensen kenbaar kunnen maken en heb je een goed gevoel over een samenwerking met Mooielampen.com? Dan gaan we voor jou aan de slag!

We maken een plan op basis van lichtarmaturen waarbij de combinatie van uiterlijk, licht technische aspecten zoals lumen en kelvin, energiezuinigheid en duurzaamheid bijdragen aan het karakter van de ruimte. Is het lichtplan klaar? Dan gaan we dit plan in conceptvorm met je doornemen, finetunen maken we het definitief.

Persoonlijk Lichtadvies

Wanneer we een lichtplan gaan maken, dan vragen we je allereerst of je in het bezit bent van een plattegrond van je (nieuwbouw)woning, je showroom of je horeca gelegenheid. Heb je geen plattegrond? Dan vragen wij je om enkele foto's te maken van de desbetreffende ruimte, zodat we op basis van die impressie een duidelijk beeld krijgen. Eventueel kunnen we zelfs op locatie een afspraak maken, waarbij we een inventarisatie maken ten aanzien van het lichtplan. 

Het contact wat wij onderhouden met onze klanten is persoonlijk maar bovenal laagdrempelig. We proberen je zonder technische termen duidelijk te maken hoe we jouw wensen gaan vervullen en doen dit op een oprechte, integere en persoonlijke wijze.

Wat kost een Lichtplan opstellen?

Het opstellen van een lichtplan is maatwerk. Hebben we voldoende aan de plattegrond of dienen we op locatie te inventariseren? Na het kennismakingsgesprek stellen we een no-nonsense offerte op, waarbij we duidelijk vermelden wat de kosten zijn voor het opstellen van een lichtplan. Maar omdat we binnen het lichtplan gebruik maken van onze eigen collectie met (duizenden) verschillende lampen en verlichting, krijg je van ons na de definitieve goedkeuring, maar liefst 50% korting voor het opstellen van het lichtplan!

Verlichting als Beleving

Wist je dat onze verlichting toegepast wordt in verschillende landelijke concepten? Binnen deze concepten is het onze verlichting die voor beleving en sfeer zorgt. Zodra je met ons in gesprek gaat is daarom ook één van de eerste vragen die we stellen, welke beleving je wilt ervaren wanneer wij een lichtplan voor je maken. Want onze lampen en verlichting is sfeerbepalend! 

Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen? Of heb je gewoon een vrijblijvende vraag ten aanzien van een lichtplan, onze verlichting of andere zaken? Neem dan gerust eens contact met ons op en we helpen je graag verder!


Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!