Menu
EUR
Lampen aan, de Wintertijd is onderweg!

Lampen aan, de Wintertijd is onderweg!

Lampen aan, de Wintertijd is onderweg!

Vandaag is het 1 Oktober en dat betekent dat de dagen langzaam maar zeker steeds een beetje korter worden. We gaan weer een gezellige tijd tegemoet! Bij Mooielampen.com hebben we afgelopen zomer onze collectie uitgebreid tot bijna 3000 verschillende Lampen en Verlichting, zodat je jouw interieur deze winter kan laten shinen! Maar we zijn nog niet klaar, want op dit moment zijn we druk bezig om alle verlichting te categoriseren in verschillende verlichtingsstijlen, waaronder Moderne Lampen, Design Verlichting, Landelijke Lampen, Industriële Lampen, Bohemian Lampen en tot slot Nordic Lampen en Verlichting.

Bovendien hebben we ons merkenassortiment uitgebreid met tal van hippe en trendy merken, waaronder een uitbreiding van ons Searchlight assortiment en de nieuwe merken Sollux, Mooie, Bazar Bizar én (binnenkort) Hippie Monkey!

Moderne Lampen en Design Verlichting

Wie bij Mooielampen.com op zoek gaat naar Moderne Lampen of Design Verlichting, word al snel aangetrokken tot de uitgebreide collectie van Artdelight. Artdelight staat namelijk bekend om haar modern ontworpen verlichting, waarbij er gedacht is aan elk detail. De lampen zijn in eerste plaats gemaakt échte kwaliteitsmaterialen zoals gepoedercoat staal of geborsteld aluminium, maar zijn tevens verkrijgbaar in prachtige moderne kleuren zoals Brons, Goud, Zijde Grijs of Metallic Antraciet.

Je vind bij Artdelight een uiteenlopend assortiment met Wandlampen, Plafondlampen, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Inbouwspots die altijd geschikt zijn voor gebruik binnen in je interieur. Maar voor wie specifiek op zoek is naar verlichting voor in de Badkamer of Buitenshuis, heeft Artdelight specifiek ontworpen lampen die bestand zijn tegen vocht en daarmee op een verantwoorde en veilige manier gemonteerd kunnen worden.

Twee andere merken die beschikken over een fraai assortiment verlichting die perfect te matchen zijn met jouw moderne interieur, zijn Sollux en Lighting Collection. Beide merken zijn bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare verlichtingsoplossing, waarbij de armaturen strak vormgegeven zijn en zich naadloos aanpassen aan je moderne interieur. Waar beide merken in uitblinken zijn de zeer strak vormgegeven Hanglampen en Plafondlampen die zich kenmerken in moderne designs gecombineerd in sfeervolle kleuren. 

Klassieke Lampen en Landelijke Verlichting

Zoals gezegd hebben we bij Mooielampen.com ons assortiment van Searchlight uitgebreid tot bijna 1000 artikelen, waarbij opvalt dat Searchlight een bijzonder fraaie collectie met Hanglampen bezit. Dit van origine Engelse merk is een mengelmoes van Klassieke Lampen en Verlichting, waarbij een vleugje van het klassiek oude Engeland terugkomt in een deel van haar assortiment. Maar bij Searchlight vind je ook een uitgebreid assortiment met landelijke verlichting die ontworpen zijn volgens de laatste trends. Hierbij is gedacht aan unieke elementen en materialen zoals prachtig vormgegeven amberglas of robuust, roestig en sfeervol aluminium.

Trio Leuchten is daarentegen een merk wat zich al jarenlang onderscheidt in het ontwerpen van klassiek of landelijke vormgegeven Lampen en Verlichting, waarbij er gedacht is aan elk budget. En of je nu op zoek bent naar een Plafondlamp, Wandlamp of Vloerlamp, Trio Leuchten bied een sfeervolle toevoeging aan je Klassieke of Landelijke interieur voor elke ruimte van het Huis!

Industriële Lampen en Verlichting

Heb jij een interieur met Industriële invloeden? Dan zijn de Industriële Lampen en Verlichting van HSM of Het Lichtlab wellicht iets voor jou! Bij Mooielampen.com hebben we HSM Collection vrij recent toegevoegd aan ons assortiment, waarbij de lampen een zeer robuust kenmerk hebben vanwege de stevige materialen die zij gebruiken. Zo vind je bij HSM Collection bijvoorbeeld zeer sfeervolle Lampen en Verlichting, waarbij de combinatie van donkere metalen en teakhout een zeer sfeervol kenmerk hebben!

Maar een merk wat we absoluut niet vergeten mogen en absoluut uniek is in zijn soort, zijn de Lampen en Verlichting van Het Lichtlab. Het Lichtlab fabriceert haar unieke ontwerpen in Nederland, waarbij een deel van het assortiment gemaakt is van gerecyclede materialen waaronder oude koplampen. Met Het Lichtlab haal je niet alleen Industriële en unieke verlichting in Huis, het is bovendien ook nog eens duurzaam!

Bohemian Lampen en Verlichting

De één noemt Bohemian Lampen en Verlichting eigenwijs, bij de ander roept het een ultiem "vakantiegevoel" op. En terecht, want veel van dit type verlichting wordt toegepast wanneer men op zoek is naar een uniek stukje interieur, waarbij het excentrieke en het sfeervolle met elkaar gecombineerd worden. Afgelopen zomer hebben wij daarom de Lampen en Verlichting van Bazar Bizar toegevoegd. Bazar Bizar kenmerkt zich in de veelal met natuurlijke materialen ontworpen verlichting zoals rotan, wat zich kenmerkt als multifunctioneel materiaal wat niet alleen robuust is maar ook nog eens overgespoten kan worden in een kleur naar keuze.

De populariteit van Bohemian Lampen en Verlichting heeft ervoor gezorgd dat wij bovendien bekend mogen maken, dat we binnenkort een nieuw merk mogen introduceren! Met Hippie Monkey halen wij een merk in Huis wat zich introduceert als een eigenwijs en typisch Bohemian merk, waarbij een selectief assortiment beschikt over prachtige lampen gemaakt van rotan en andere natuurlijke materialen. 

Nordic Lampen en Verlichting

Halo Design is bij ons het merk wat bijzondere en karakteristieke verlichting ontwerpt volgens de "Scandinavische" stijl. En eerlijk is eerlijk, bij Halo Design zijn ze meesters in het ontwerpen van een prachtige collectie met o.a. Hanglampen, Tafellampen en Vloerlampen. Op het moment van schrijven zijn we bezig om het assortiment van Halo Design uit te breiden, maar attenderen we je graag op het gevarieerde assortiment Hanglampen, die een absolute eyecatcher zullen zijn binnen je interieur!

Advies nodig?

Bij Mooielampen.com bieden we niet alleen maar Lampen en Verlichting online aan. We helpen je ook graag jou interieur te voorzien van de juiste type verlichting! Ben je aan het verhuizen, verbouwen of renoveren en heb je advies nodig ten aanzien van verlichting? Dan helpen we je bij Mooielampen.com graag verder aan de hand van vrijblijvende adviezen en informatie!

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!