Menu
EUR
Is het Goud wat er blinkt?

Is het Goud wat er blinkt?

Het is inmiddels Augustus en dat betekent dat we langzaam maar zeker weer naar het hoogseizoen gaan. Vanaf het moment dat de dagen weer korter worden bereiden we bij Mooielampen.com onszelf voor op de nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de verlichting. Wat gaan de trends van dit jaar worden? En waarmee steel jij de show binnen jouw interieur?

Vorig jaar lieten veel fabrikanten al zien dat de combinatie van zwart/goud één van de belangrijkste trends zou worden van 2019. Maar nu het hoogseizoen van 2020 voor de deur staat blijkt dat de pure goudkleur aankomend seizoen dé trend van dit jaar gaat worden. Daar waar vroeger goud werd gezien als "nep" of "kitscherig" blijkt de kleur bij veel mensen toch een overtuigingskracht te hebben, waarbij met name de combinatie goud en licht een heel sfeervol geheel creëert. Bovendien valt ons op dat met name donkere kleuren het aankomende jaar voor het gehele interieur de trend wordt, waarmee een goudkleur natuurlijk prachtig mee gecombineerd kan worden. 

Bij Mooielampen.com verwachten we daarom aankomend (hoog)seizoen een ware goudkoorts binnen de verlichting. We hebben inmiddels enkele modellen die uitgevoerd zijn in de kleur goud, maar dit assortiment gaat behoorlijk uitgebreid worden. Kun je niet wachten? Bekijk dan ons huidige "gouden" assortiment.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »