Menu
EUR
Fijn! Het blijft langer licht.

Fijn! Het blijft langer licht.

Ga maar vast versieren, we gaan de zomer vieren!



Niets is mooier aan de natuur als 's morgens bij zonsopkomst de vogels vol passie, een serenade zingen aan de nieuw aangebroken dag. Het is lente! De tijd van heerlijke temperaturen, het buitenleven wat weer op gang komt en de tijd waarin de dagen langer licht blijven.

Het is een tijd waar veel mensen na een lange grijze winter naar uit kijken, het buitenseizoen. Lekker met elkaar naar het strand, lekker als gezin actief zijn in de tuin of met vrienden genieten van een heerlijke barbecue. Het is niet meteen een tijd waarin je wellicht zou denken aan het aanschaffen van verlichting. Maar niets is minder waar! Want wat is er nou mooier dan sfeervolle verlichting in bijvoorbeeld je tuin, tijdens een zwoele zomeravond, waarin men tot in de kleine uurtjes lekker buiten kan zitten.

Verlichting voor Buiten

Bij Mooielampen.com hebben we een ruim assortiment verlichting voor bijvoorbeeld je tuin, de serre of op het balkon. Je creëert met onze verlichting de perfecte sfeer voor rondom je huis! Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en de juiste IP-waarde is onze buitenverlichting uitermate geschikt voor buiten, zodat het ook bestendig is tegen bijvoorbeeld een fikse regenbui. Op die manier kun je altijd genieten van het perfecte licht!

Zo hebben we bijvoorbeeld de elegante wandlamp Cube in het Zwart, Wit en Aluminium. Dit model heeft een kubusvorm, is voorzien van een geïntegreerde led unit en is geschikt om tegen een wand of schutting te plaatsen, zodat het sfeervolle licht aan de boven en beneden zijde van de lamp tot zijn recht komt. Bovendien kun je deze lamp aansluiten op een externe muur dimmer, zodat je het licht naar wens kunt instellen en de ruimte nog sfeervoller word!

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan al onze buitenverlichting snel en ontvang ook nog eens 10% korting op alle modellen! Hoe? Vul de kortingscode BUITEN2020 in en de 10% korting wordt automatisch verrekend in je winkelmand.


Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!