Menu
EUR
Brons is Hip!

Brons is Hip!

Brons is Hip!

Wanneer je op zoek bent naar hippe Lampen of Verlichting, dan helpen we je bij Mooielampen.com graag aan de beste trends en tips van dit moment! Op dit moment is er vooral één kleur binnen de verlichtingsbranche die zichzelf ontpopt als dé hippe kleur van 2023: Brons! We vertellen je er graag meer over.

Op het moment dat we deze blog schrijven heeft de zomer meer weg van een natte gure en grijze herfstperiode, dan van een zonnig terrasweer. En ondanks dat wij bij Mooielampen.com uiteraard ook genieten van heerlijk zomers weer, is het bij uitstek de ideale gelegenheid om alvast je huis te gaan verlichten op een manier zoals jij dat wenst. Met een ruim assortiment prachtige Lampen en Verlichting in een chique bronzen kleur, helpen we jou daarom alvast een beetje opweg!

Wandlampen in Brons

Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een Wandlamp in het Brons, zijn er verschillende modellen waarmee je de wanden binnen je interieur sfeervol kunt verlichten. Met Artdelight hebben wij een leverancier in huis die uitblinkt in het aanbieden van prachtige bronzen armaturen in verscheidene tinten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Wandlampen in een wat donkere kleur brons (een combinatie van grijs/brons), waarbij de serie bestaat uit de Wandlamp Gymm Brons, Wandlamp Dante Brons en de Wandlamp Roulo Brons. Al deze modellen beschikken over een G9 of GU10 fitting en zijn dimbaar!

Om te beginnen is de Wandlamp Gymm Brons een klassiek kubusvormige lamp, die zowel aan de boven als onderzijde het licht aangenaam over de wand verspreidt. Deze lamp heeft de beschikking over één enkele G9 fitting en is bovendien dimbaar. Deze prachtige bronzen Wandlamp heeft een afmeting van 10x10cm en is gemaakt van geborsteld aluminium. 

Wanneer je liever kiest voor een rechthoekig model in dezelfde kleur dan is de Wandlamp Dante 2 Brons een soortgelijke lamp, die tevens gemaakt is van geborsteld aluminium. Waar je wel even op moet letten is dat deze lamp een breedte van 7 centimeter heeft, waarbij hij geen wandcontactdoos afdekt, tenzij de wandcontactdoos in diameter niet groter is dan 3 centimeter. Deze Wandlamp is voorzien van een tweetal GU10 fittingen waarmee je dus zelf het karakter van de lamp kunt bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor enkel dimbare GU10 lichtbronnen, maar ook voor Dim to Warm.

Kies je liever voor een Wandlamp in een ronde vorm, dan is de Wandlamp Roulo 2 Brons wellicht één van onze meest populaire Wandlamp uit het assortiment. De lamp kenmerkt zich in haar donker brons/grijze kleur die ideaal is toe te passen in tal van verscheidene interieurs. Ook voor de Wandlamp Roulo 2 Brons geldt dat deze geen wandcontactdoos afdekt, tenzij deze maximaal 3 centimeter doorsnede heeft. Ook de Wandlamp Roulo 2 Brons is voorzien van een tweetal GU10 fittingen waarmee je naar eigen inzicht je eigen lichtbronnen kunt mee bestellen. Heb je liever een ronde Wandlamp met één enkele lichtbron, waarbij het licht aan één zijde over de Wand schijnt? Dan is de Wandlamp Roulo 1 Brons een goed alternatief.

Wandlamp in Brons met LED

Wanneer je opzoek bent naar een serie Lampen met een klassiek "bruin" bronzen kleur, dan beschikt ons assortiment over een prachtige serie Wandlampen, Plafondlampen en Spots in het Brons. De gehele serie is voorzien van een LED geïntegreerde lichtbron, zodat je jouw interieur voorziet van een duurzame oplossing om het huis te verlichten. Binnen deze serie vindt je bijvoorbeeld de Wandlamp Fulda Brons, Wandlamp Mainz Brons, Wandlamp Hudson Brons en de Wandlamp Brody Brons

De Wandlamp Fulda Brons kenmerkt zich evenals de Wandlamp Mainz Brons in het prachtig geborsteld staal, waarbij de hoeken een ronde en chique afwerking hebben. Deze Wandlampen worden ook aangeduid als échte designlampen en zijn een echte eyecatcher binnen je interieur! De Wandlamp Brody Brons kenmerkt zich daarentegen weer in het ronde design, waarbij de Wandlamp Brody 1 Brons een downlighter is en de Wandlamp Brody 2 Brons een up and downlighter. 

De Wandlamp Hudson Brons is een robuust vormgegeven Wandlamp, waarbij er zowel aan de boven als onderzijde een bolvormige lens zich bevindt, waarmee de lamp het licht in de vorm van een kegel over de muur verspreidt. Een unieke manier om bijvoorbeeld de wanden in je Woonkamer, Slaapkamer, Keuken of Entreehal op een sfeervolle manier te verlichten!

Plafondlampen in Brons

Zoek je voor het gehele huis bronzen lampen of verlichting? Dan kun je verscheidene series Wandlampen en Plafondlampen met elkaar combineren, zodat ze ideaal matchen binnen je interieur! De eerder genoemde "bruin" bronzen kleur is namelijk ook te verkrijgen in tal van verschillende Plafondlampen of Spots in Brons. Zo kun je de Bronzen Wandlampen bijvoorbeeld combineren met een Opbouwspot in het Brons, zoals de Plafondlamp Orlando Brons of de Plafondlamp Orleans Brons

Tot slot zijn er in deze prachtige Brons kleur ook een tweetal spots verkrijgbaar. Met de Plafondlamp Laguna 1L Brons en de Plafondlamp Laguna 2L Brons kies je voor een chique oplossing, om nagenoeg elke ruimte van je huis te verlichten op een manier zoals jij dat wilt. De spots van de Laguna serie zijn namelijk te verstellen, zodat het licht naar wens is te accentueren. Bovendien zijn de spots gemaakt van hetzelfde materiaal en voorzien van een LED geïntegreerde lichtbron, die een minimale levensduur kent van 50.000 branduren!

Kiezen voor Brons, is kiezen voor Sfeer!

Brons is niet alleen dé kleur van dit moment het brengt ook bijzonder veel sfeer met zich mee binnen elke ruimte van je huis. Bovendien zijn Lampen en Verlichting in het Brons heel eenvoudig te combineren met andere kleuren binnen je interieur! Kiezen voor Brons is kiezen voor Sfeer en bij Mooielampen.com helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. 

Heb je vragen over deze blog of over onze Lampen en Verlichting? Dan staan onze medewerkers je graag te woord!

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!