Menu
EUR
Artdelight - Designverlichting van topkwaliteit

Artdelight - Designverlichting van topkwaliteit

Vanaf dag één is Artdelight één van de merken die significant aanwezig is binnen ons assortiment. En niet zonder reden, want na bijna vier jaar samenwerken kunnen we oprecht zeggen dat Artdelight Lampen en Verlichting fabriceert van topkwaliteit. Maar waar uit zich dat dan in? En wat maakt Artdelight één van de meest populaire merken binnen het verlichtingssegment? We vertellen het je graag!

Zodra je een lamp van Artdelight uit de verpakking haalt merk je het meteen; De materialen zijn robuust, fraai afgewerkt en kenmerken zich in prachtige designs in sfeervolle kleuren. Maar waar Artdelight zich al jaar en dag hard voor maakt is de kwaliteit van haar producten die bovendien in vergelijking met andere leveranciers aantrekkelijk geprijsd zijn. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een betaalbare Wandlamp voor in je Woonkamer, Slaapkamer, Keuken of Entreehal, kun je kiezen voor de uitermate populaire Wandlamp Gymm, Wandlamp Roulo of Wandlamp Dante. Al deze modellen zijn voorzien van G9 of GU10 fittingen waarmee je heel eenvoudig de lichtbron kunt plaatsen of vervangen. Heb je liever een Wandlamp met LED geïntegreerde lichtbron? Dan heeft Artdelight de zeer fraaie Wandlamp Mainz of Wandlamp Fulda serie die zich kenmerken in fraaie designs met rond afgewerkte hoeken in tal van verschillende formaten en kleuren.

Het assortiment Wandlampen van Artdelight staat al jaar en dag bekend om haar robuuste kenmerk. Zo heeft Artdelight namelijk ook bijzonder veel Wandlampen die geschikt zijn voor buiten, of in vochtige ruimtes zoals de Badkamer. Deze Wandlampen zijn allemaal voorzien van een (spat)waterdichte IP-waarde en zijn de ideale blikvangers! Met series zoals de Wandlamp Brody, Wandlamp Cube, Wandlamp Sharp, Wandlamp Hudson, Wandlamp Box, Wandlamp Vegas en Wandlamp Dallas blinkt Artdelight uit in robuuste maar sfeervolle designverlichting voor buiten, maar waarbij de modellen ook zeker niet binnenshuis misstaan.

Wanneer we verder kijken binnen het assortiment van Artdelight, zien we ook een uitgebreide collectie Plafondlampen die zich tevens onderscheiden in fraaie designs en gemaakt worden van robuuste metalen in sfeervolle kleuren. Variërend van prachtige Opbouwspots zoals de Orleans, Orlando en de Ormond (IP54), tot fraai vormgegeven spots zoals de Megano en de Laguna serie waarbij de Megano serie voorzien is van GU10 fittingen en de Laguna serie van een LED geïntegreerde lichtbron. Bovendien zijn deze collecties voorzien van fraaie kleuren zoals Brons, Goud, Metallic Antraciet of Zijdegrijs.

Maar wat Artdelight écht uniek maakt is dat zij producten in het assortiment hebben, waarbij ze consumenten de mogelijkheid bieden om te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig je eigen Hanglamp samenstellen met de producten van Artdelight. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn een Plafondplaat of Plafondbalk, Pendels, en Glazen waarmee je duizenden combinaties kunt creëren. Dankzij die uitgebreide keuzemogelijkheden kun je als consument dus geheel naar eigen inzicht je eigen type lamp of verlichting samenstellen. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke verlichting die matched met jouw interieur!

Zo heb je namelijk verschillende formaten Plafondplaten en Plafondbalken, heb je de keuze uit verschillende pendels qua maat en kleur en zijn de glazen in maar liefst zes verschillende kleuren verkrijgbaar. Diezelfde glazen zijn bovendien weer eenvoudig te combineren met twee zogeheten "lampvoeten" zoals de Round en Mirror Ring waarmee je wederom een enorme keuze hebt aan mogelijkheden. Wanneer je dus de verlichting wil afstemmen op jouw interieur, kun je heel makkelijk zelf je eigen collectie lampen maken en zodoende het hele huis op een sfeervolle manier verlichten. 

Wanneer je druk bezig bent met verbouwen of renoveren in je (nieuwbouw) woning, heeft Artdelight bovendien een zeer ruim assortiment met verscheidene inbouwspots voor verschillende ruimtes. Zo heeft Artdelight bijvoorbeeld Trimless Inbouwspots, Inbouwspots voor de Badkamer, Inbouwspots met GU10 en LED geïntegreerde Inbouwspots, die allen gemaakt zijn van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Wanneer je de inbouwspots van Artdelight toepast binnen jouw interieur, kies je voor kenmerkende verlichting om je Woonkamer, Slaapkamer, Badkamer, Keuken, Entreehal of eventueel je Veranda op een sfeervolle manier te verlichten.

Artdelight mag met recht een uniek, modern en trendy merk genoemd worden met niet alleen aandacht voor de kwaliteit van haar producten, maar ook met oog voor design en trends. Zo is Artdelight namelijk niet alleen maar bekend van online consumenten verlichting, maar voorziet zij bekende merken zoals Centerparcs, Landal, Shoeby en nog veel meer (internationale) concepten van sfeervolle Lampen en Verlichting. Daarmee is Artdelight uitermate geschikt voor projecten in de horeca, retail, showroom of andere projectmatige verlichting. 

Dankzij de intensieve samenwerking tussen Artdelight en Mooielampen.com, ben je altijd gegarandeerd van betaalbare designverlichting van topkwaliteit én de beste service. Met bijna duizend producten waaronder Wandlampen, Hanglampen, Plafondlampen, Tafellampen, Vloerlampen en Inbouwspots is er altijd wel een Artdelight lamp geschikt voor jou interieur. Heb je liever toch hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste verlichting? Dan helpen we je uiteraard graag!

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!