Menu
EUR
Searchlight Lampen en Verlichting - Een sfeervol interieur vol Engelse romantiek!

Searchlight Lampen en Verlichting - Een sfeervol interieur vol Engelse romantiek!

Searchlight Verlichting - Je kent ze wel; van die woonprogramma's uit het Verenigd Koninkrijk waarbij de romantiek van je beeldbuis afspat. Programma's vol typisch Engelse cottages in klassieke dorpjes ergens in het heuvelachtige Cornwall in het zuidwesten van Engeland. Searchlight Electric werd in 1945 opgericht in Manchester door Sir Sidney Hamburger en sindsdien is Searchlight niet meer weg te denken uit de verlichtingswereld.

Searchlight is een merk wat zich onderscheidt in een aanbod kwalitatief goede verlichting met een vleugje van het klassieke en sfeervolle Engeland. Je vindt bij Searchlight tal van verschillende soorten verlichting, van prachtige kroonluchters tot aan moderne verlichting die vrijwel in elk interieur is toe te passen. Het assortiment van Searchlight varieert enorm! Zo vindt je niet alleen maar prachtige Hanglampen, Vloerlampen, Tafellampen en Plafondlampen, maar beschikt Searchlight ook over prachtig klassieke kroonluchters! 

Zoals gezegd vindt je bij Searchlight karakteristieke verlichting voor een betaalbare prijs. Neem bijvoorbeeld de Amsterdam serie. Deze serie kenmerkt zich in het donkere rookglas wat gebruikt is voor alle armaturen. Dit rookglas behoort tot één van de populaire trends van dit jaar en heeft een ontzettend sfeervolle uitstraling. Kiezen voor Searchlight is dus kiezen voor goede en sfeervolle verlichting die vrijwel toepasbaar is in elk interieur!


Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!