Menu
EUR
High September!

High September!

Nog enkele weken en dan begint de maand September, dé start van het hoogseizoen in de verlichting. Uiteraard hebben wij bij Mooielampen.com deze zomer veel voorbereidingen getroffen om ook het aankomend najaar iedereen weer van dienst te kunnen zijn. In deze blog gaan we vooruit kijken naar het aankomende hoogseizoen in de verlichting en kijken we terug op de afgelopen twee jaar, waarin Mooielampen.com langzaam uitgroeide tot een begrip in de online verlichtingswereld.

Het gevoel van zomer lijkt dit jaar minder aanwezig te zijn door de aanhoudende kille en natte dagen. Waar de afgelopen jaren in het teken stonden van hitte en droogte, lijkt dit jaar in de boeken te gaan als een wisselvallige en vooral natte zomer. Bij Mooielampen.com hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan verscheidene zaken. Zo heeft onze website een flinke update gekregen en hebben we logistiek gezien een enorme stap gemaakt. Mede daardoor kunnen we vanaf nu onze klanten nog beter én sneller van dienst zijn! 

Toen we eind 2019 besloten om klanten te voorzien van mooie en kwalitatief goede verlichting, konden we niet voorspellen dat Mooielampen.com uit zou groeien tot een begrip in de (online) verlichtingswereld. Onze ambitie lag met name in het feit dat we verlichting willen aanbieden, goed van kwaliteit, betaalbaar, maar bovenal met de allerbeste service! En die missie? Daarin zijn we, ondanks dat we graag bescheiden blijven, aanzienlijk geslaagd! De gemiddelde beoordeling die onze klanten ons geven bedraagt een 4.8/5. En daar zijn we iedereen uiteraard enorm dankbaar voor.

We hebben de basis gelegd voor een bedrijf waar mensen veilig, plezierig en overzichtelijk hun verlichting online kunnen kopen. Met gerenommeerde merken zoals Trio, Searchlight en Artdelight Verlichting hebben we een uitgebalanceerd assortiment verlichting, die voldoet aan de hoge (kwaliteits) eisen die we stellen. En dit assortiment breiden we de aankomende jaren meer uit met selectief gekozen merken die garant staan voor kwaliteit.

Met Searchlight hebben we begin dit jaar een grote stap gezet in het verruimen van ons assortiment. Dit typerende merk met eigenzinnige verlichting is al jaren een begrip en is een combinatie van trendy en designverlichting. Zo heeft Searchlight bijvoorbeeld met de Amsterdam serie een fantastische collectie verlichting, waarbij de glazen gemaakt zijn van donker rookglas ook wel "smoke glass" genoemd. Bovendien staat Searchlight ook bekend om haar uitgebreide assortiment zogeheten Hanglampen. Deze lampen worden trapsgewijs in een ronding neergehangen en zijn een fantastische eyecatcher!

De lampen en verlichting van Artdelight zijn vanaf het begin al ruim vertegenwoordigd in het assortiment van Mooielampen.com. Waarom? Omdat Artdelight betrouwbare kwaliteitsverlichting levert tegen een betaalbare prijs. Zo staan de Wandlampen en Plafondlampen van Artdelight bekend vanwege de kwaliteitsmaterialen die gebruikt worden in het ontwikkelen van de armaturen. En dat merkt men al zodra de verlichting uit de verpakking wordt gehaald. Goed vervaardigd kwaliteitsaluminium, voorzien van een fantastische afwerking, vaak led geïntegreerd met tot wel 50.000 branduren. Maar Artdelight is meer dan dat.

Zo heeft Artdelight fantastische designverlichting die in elke kamer van het huis de aandacht trekt. Dit komt met name terug in de collectie Tafellampen en Vloerlampen die Artdelight presenteert. Zorgvuldig ontworpen armaturen, voorzien van (bijvoorbeeld) een drie standen touch dimmer, is slechts een voorbeeld van wat Artdelight allemaal in huis heeft. En wat we zeker niet mogen vergeten te noemen is het ruime assortiment inbouwspots waarmee Artdelight al jarenlang toonaangevend is. En wij als officiële premium dealer van Artdelight lampen en verlichting, zijn trots op deze samenwerking!

Goed, September is in aantocht en wij zijn goed voorbereid om iedereen goed van dienst te kunnen zijn! Dus heb je vragen over onze lampen en verlichting? Wil je iets van Halo Design bestellen of heb je gewoon een vraag over Artdelight? Wij staan elke dag voor je klaar, ook in het weekend (per e-mail)!

Mooielampen.com - Dé online webshop voor Lampen en Verlichting!  

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!