Gratis verzending vanaf € 50,- (NL/BE)
14 dagen bedenktijd
Ruime voorraad, snel geleverd!
Webwinkelkeur
0
Gratis verzending vanaf € 50,- (NL/BE)
14 dagen bedenktijd
Ruime voorraad, snel geleverd!

De Details van Duurzaamheid

Wie duurzaam zegt, denkt al snel aan elektrische auto's, zonnepanelen, windmolens en ledlampen. Maar duurzaamheid zit hem vooral in de details van het ondernemen. Wat betekent dit voor jou als klant van Mooielampen.com en hoe gaan wij bewust om met duurzaamheid? We vertellen het je graag in onze nieuwste blog!

Op dit moment ondervinden we allemaal de effecten van klimaatverandering. Zowel de zomers evenals de winters in Nederland hebben een warmer en vooral natter kenmerk. Mede daarom zijn we de dag van vandaag ons steeds meer bewust van het feit dat verandering noodzakelijk is. Wie bij Mooielampen.com lampen of verlichting besteld, kiest daarom automatisch voor meer duurzame verlichting, omdat alle armaturen (op slechts een enkele na) voorzien of geschikt is voor duurzamere ledverlichting. 

Tien jaar geleden in het begin van 2012 kende Nederland slechts een kleine twintigduizend webshops. Nu tien jaar later is dit aantal explosief gestegen naar bijna tachtigduizend webshops. Nederlanders en Belgen kiezen dus steeds meer voor het gemak van online winkelen. Het aanbod is ruim en je kunt vanuit je luie stoel je favoriete producten bestellen. Maar soms is het ook ontzettend moeilijk om een goede indruk te krijgen van het product wat je van plan bent te bestellen. En daarom proberen wij bij Mooielampen.com zoveel mogelijk duidelijke product foto's aan onze klanten te presenteren.

Wie iets bij Mooielampen.com besteld heeft altijd het recht om 14 dagen na ontvangst van het pakket, na te denken of je aankoop wel voldoet aan al je wensen. Is de kleurstelling zoals verwacht? Past het formaat van mijn product? En heeft de lamp wel voldoende lichtopbrengst? Het zijn allemaal vragen waar je via onze website heel eenvoudig antwoord op krijgt. Zo zetten we namelijk bij elke type lamp namelijk duidelijke specificaties neer ten aanzien van formaat, aantal lumen (lichtopbrengst) en kleurtemperatuur. 

De reden waarom we dit doen, is omdat in onze optiek dit de beginfase is van het werken aan maximale duurzaamheid. Door goede informatievoorziening voorkomen we dat klanten onnodig teleurgesteld worden in hun aankoop. Minder teleurstelling betekent minder retourproducten en minder retourproducten betekent minder vervoer en verspilling. En met name dat laatste is voor ons een heel belangrijk kenmerk binnen de duurzaamheid van Mooielampen.com. Want wist je dat Amazon per jaar maar liefst 300.000.000(!) retourproducten vernietigd? We herhalen het nogmaals; Driehonderdmiljoen retourproducten per jaar. Ongekend!

Klanten die bij Mooielampen.com iets retourneren, vragen we in eerste instantie heel bewust om verpakkingen en producten in 100% goede conditionele staat te retourneren. Waarom? Omdat we hiermee wederom een hele belangrijke stap zetten in de onnodige verspilling van goederen. Sinds het ontstaan van Mooielampen.com in 2019 hebben wij nog nooit één lamp vernietigd. Dat komt niet alleen omdat we onze klanten stimuleren zuinig om te gaan met retourproducten, maar ook omdat we deze producten wederom aanbieden als "tweede kans" aankopen. 

Met onze tweede kans producten bieden we klanten de mogelijkheid om tegen een extra scherpe prijs, lampen en verlichting aan te schaffen. Wat hierin ontzettend belangrijk is om te vernoemen, is dat alle tweede kans producten grondig zijn gecontroleerd op werking en conditionele staat. Dat wil zeggen dat elk product voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die wij binnen ons bedrijf aan onze producten stellen. Bovendien vermelden we duidelijk waarom het product aangemerkt wordt als tweede kans product. In bijna alle gevallen heeft dit te maken met een licht of zwaar beschadigde verpakking, waarbij het product verder in 100% goede en werkende conditionele staat verkeerd. Zodoende krijgen tweede kans producten alsnog een eigenaar en voorkomen we het verspillen van waardevolle producten.

Kies je voor een tweede kans product dan profiteer je van extra korting, zonder dat dit ten koste gaat van de mogelijkheid om te retourneren. Bovendien ontvang je altijd twee jaar garantie op deze producten, omdat we hiermee gewoonweg garanderen dat je product in 100% goede staat verkeerd. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden binnen onze tweede kans producten? Bekijk ze dan snel eens via de onderstaande link!

https://www.mooielampen.com/sale/

Mocht je meer willen weten over de duurzaamheid binnen ons bedrijf? Of heb je vragen ten aanzien van onze duurzame verlichting?

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »