Menu
EUR
BLACK FRIDAY WEEK 2023

BLACK FRIDAY WEEK 2023

Black Friday Week 2023

De week van Black Friday is weer aangebroken en dat betekent bij Mooielampen.com korting op ALLES! En wanneer we alles zeggen dan bedoelen we ook alles. Dit jaar ontvang je van ons maar liefst 15% korting op het gehele assortiment inclusief artikelen van de uitverkoop! Laat je inspireren door de prachtige design verlichting van Artdelight, de fraaie collectie hanglampen van Searchlight, of de Scandinavische verlichting van Halo Design!

Nieuwe Collectie van Artdelight

Afgelopen weken heeft Artdelight haar nieuwe collectie met fraai ontworpen lampen en verlichting gepresenteerd, waarbij we kunnen stellen dat zij wederom uitblinken in een prachtige collectie lampen die ontworpen zijn volgens de laatste trends en gemaakt zijn van absolute topkwaliteit. Met nieuwe Wandlampen zoals de Diaz en Gyro haal je een fraaie eyecatcher in huis! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende sfeervolle kleuren, waarbij de champagne kleur nieuw is in het assortiment van Artdelight. Deze unieke kleur straalt niet alleen een serene rust uit, hij is ook nog eens heel eenvoudig te combineren met andere kleuren binnen je interieur!

Ook nieuw binnen de collectie van Artdelight zijn de nieuwe en fraai ontworpen Hanglampen Phoenix en Milano. De Hanglamp Phoenix is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium met aan de onderzijde robuust en stevig glas, waarmee je een elegante en unieke lamp in huis haalt. Voor wie een wat meer "stoere" lamp zoekt heeft Artdelight de Hanglamp Milano, waarbij het armatuur bestaat uit een metalen koker die voorzien is van een GU10 fitting. Dankzij die GU10 fitting kun je geheel naar eigen inzicht een lichtbron mee bestellen en op die manier het karakter van de lamp zelf bepalen!

Voor wie op zoek is naar een Plafondlamp of Spot heeft Artdelight de Megano serie uitgebreid met een ronde 1-lichts, 2-lichts én 3-lichts variant die allen te verkrijgen zijn in de kleur wit of zwart. Deze spots zijn voorzien van een uniek ontwerp, zijn draai en kantelbaar en voorzien van een GU10 fitting. Als toevoeging binnen haar assortiment heeft Artdelight inmiddels ook Spots voor in de Badkamer. Met de introductie van de Plafondlamp Mega, kies je voor een robuuste en vochtbestendige (IP44) spot die tevens voorzien is van een GU10 fitting en waarmee je jouw Badkamer op een sfeervolle of functionele manier kunt verlichten! Kies je liever voor een nieuwe en unieke spot? Bekijk dan eens de Plafondlamp Bolero die voorzien is van bolvormige spots, waarbij je ook nog eens de kleur van de spot kunt veranderen dankzij de zogeheten inserts. Daarmee kun je kiezen voor een combinatie van zwart/goud, zwart/brons, zwart/chroom of zwart/mat staal. De Bolero serie is tevens als Hanglamp en Vloerlamp te verkrijgen!

De Plafondspot Megano is daarentegen ideaal te combineren met een Tafellamp of Vloerlamp uit dezelfde serie. Artdelight heeft er namelijk voor gekozen om deze populaire serie te complementeren, waarbij al deze lampen gemaakt zijn van gepoedercoat aluminium en een fraaie verschijning zijn binnen je interieur. Er is dus genoeg te kiezen met het fraaie nieuw gepresenteerde assortiment van Artdelight, waarmee je jouw interieur voorziet van uniek vormgegeven eyecatchers die sfeer in huis brengen!

De nieuwe collectie van Searchlight

Niet alleen heeft Artdelight een nieuw assortiment gepresenteerd, ook Searchlight heeft afgelopen maanden niet stilgezeten en heeft zeer fraaie lampen ontworpen, die eenvoudig toe te passen zijn binnen elk interieur. Searchlight staat al jaar en dag bekend om haar unieke collectie met zowel moderne evenals klassieke lampen en verlichting, waarbij een zeer ruim en divers aanbod aangevuld is met prachtige modellen! Neem bijvoorbeeld de nieuwe serie Hanglampen waarvan de Sweden, Signal, Wave en Punch een verzameling is van modern vormgegeven Hanglampen die eenvoudig toe te passen zijn in je Eetkamer, Keuken of Woonkamer!

Met een ruime en diverse collectie Tafellampen heeft Searchlight daarentegen ingespeeld op een serie verlichting, die in nagenoeg elke ruimte van je huis eenvoudig is toe te passen. Met unieke combinatie zoals Brons/Groen, Goud/Blauw en andere kleurencombinaties, zijn de Tafellampen van Searchlight een lust voor het oog en kun je de ambiance binnen je interieur helemaal naar je eigen hand zetten. Searchlight is bovendien een merk wat zich nadrukkelijk onderscheidt met lampen en verlichting, die een klassiek en nostalgisch kenmerk hebben. Het merk komt van origine uit Manchester in Engeland en kent daardoor een unieke samenstelling van prachtige Hanglampen, Plafondlampen, Tafellampen en andere verlichting, die door veel mensen beschouwd worden als een sfeervolle manier om het huis te verlichten!

Nieuw! - Hippie Monkey

Ben je op zoek naar écht eigenwijze lampen en verlichting? Dan is de zogeheten Bohemian Stijl (of Boho Stijl) een unieke manier om oosterse sferen (of beter gezegd vakantiesferen) in huis te halen met ons nieuwe merk Hippie Monkey. Hippie Monkey onderscheidt zich met name in het assortiment Bohemian Hanglampen die veelal gemaakt zijn van natuurlijk materialen zoals bamboe of rotan, waarmee je kiest voor een veelzijdige en unieke verlichtingsoplossing voor boven je Eettafel, in je Keuken of andere ruimte in Huis. De populariteit van de Bohemian Interieur Stijl is de afgelopen jaren enorm gestegen en daar speelt Hippie Monkey heel handig op in, want met een betaalbaar assortiment fraaie Bohemian Hanglampen kies je voor een unieke blikvanger!

Onze andere Topmerken

Met bijna 3000 artikelen hebben we bij Mooielampen.com een gebalanceerd assortiment, waarbij we voor elk type interieur de juiste lamp in huis hebben. Merken zoals Sollux, Lighting Collection en Thoro hebben zeer moderne lampen en verlichting in het assortiment, die veelal voorzien zijn van een strakke vormgeving en waarbij gekozen is voor diverse materialen. Ben je in het bezit van een minimalistisch en Scandinavisch interieur? Dan is de verlichting van Halo Design bij uitstek geschikt om je interieur op een functionele of sfeervolle manier te verlichten. En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Lampen en Verlichting met Korting bestellen

Met onze Black Friday Week 2023 krijg je op al deze fraaie verlichting maar liefst 15% korting. Deze korting is geldig van zondag 19-11 tot en met donderdag 30-11. Het enige wat je hoeft te doen is bij het afrekenen de kortingscode BLACKFRIDAY15 (met hoofdletters en spaties) toe te passen in je winkelwagen! 

Heb je vragen of advies nodig ten aanzien van onze Lampen en Verlichting? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!