Menu
EUR
Het Lichtlab - Zoveel meer dan Licht

Het Lichtlab - Zoveel meer dan Licht

Het Lichtlab - Zoveel meer dan Licht

Heb je wel eens gehoord van het merk "Het Lichtlab"? Nee? Dan laten wij je graag kennis maken met dit unieke merk met duurzame en excentrieke verlichting. Want we kunnen gerust zeggen dat Het Lichtlab en duurzaam in één adem genoemd mogen worden. Dat komt omdat Het Lichtlab vaak gebruik maakt van gerecyclede materialen, waaronder bijvoorbeeld petflessen. Klinkt raar he? Maar wist je dat er tegenwoordig ontzettend veel producten gemaakt worden van dit materiaal?

Kijken we naar het assortiment van Het Lichtlab dan zien we al snel dat dit merk met recht zichzelf uniek mag noemen. Om een voorbeeld te noemen; De Hanglamp of Wandlamp No.5 wordt gemaakt van gerecyclede koplampen en de Hanglamp Ovals No.39 wordt door een 3D printer geproduceerd. Wie kan dat nu zeggen? Dat hij of zij een koplamp of een geprinte lamp in huis heeft!? Kortom; Kies je voor lampen of verlichting in je interieur van Het Lichtlab, dan voeg je een echte eyecatcher toe aan je interieur!

Wat Het Lichtlab ook bijzonder maakt is dat zij samenwerken met gerenommeerde ontwerpers zoals Alex Groot Jebbink, Olaf Weller en Sabine van der Ham. Zij zijn samen verantwoordelijk voor tal van verschillende ontwerpen zoals de eerder genoemde "Ovals" serie (Alex Groot Jebbink), of de bijzondere Hanglamp Trigami die bestaat uit tal van driehoeken, gecombineerd tot één sfeervolle en bijzondere hanglamp.

Bij Mooielampen.com houden we van unieke en excentrieke lampen en verlichting. Het Lichtlab is daarom een fraaie toevoeging aan ons assortiment. Heb je vragen over lampen of verlichting van Het Lichtlab? Dan staan onze medewerkers uiteraard graag voor je klaar!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!